Kesän poikkeukset aukioloaikoihimme: Hämeenlinnan myymälä on avoinna vain sopimuksen mukaan 20.6.-12.8. välisen ajan. Pe 29.7. myymälämme ja asiakaspalvelumme ovat kiinni invenraation vuoksi. Hyvää kesää!

Tuoteryhmät

Desinfioivat puhdistusaineet


Toimitamme siivousaineita ammattikäyttöön 40 vuoden kokemuksella - valitse luotettava, suomalainen toimittaja.

Desinfioivat puhdistusaineet -tuoteryhmästä löydätte käyttövalmiit sekä laimennettavat aineet ammattikäyttöön.

Laaja valikoimamme kattaa useiden valmistajien erilaisilla raaka-ainepohjalla valmistettuja desinfioiva puhdistusaineita eri tyyppisiin käyttöolosuhteisiin.

Mikäli haluatte apua tuotteiden valitsemisessa ottakaa meihin yhteyttä puhelimitse 03 2344 600, sähköpostilla info@yellowservice.fi tai yhteydenottolomakkeella.

 

Klooripitoiset desinfioivat aineet

Klooripitoiset desinfioivat siivousaineet ovat luotettavia ja laajatehoisia aineita jotka tuhoavat useimmat kuivien ja kosteiden tilojen mikrobit jo varsin pieninä pitoisuuksina, käyttökohteita mm. saniteettitilojen desinfiointi. 

Klooripitoiset desinfioivat siivousaineet sisältävät tehoaineena esim. valkaisevaa hypokloriittia, kloramiinia tai muita kantaja-aineisiin sidottua klooria. Kuumassa vedessä kloori haihtuu nopeammin joten klooripitoiset aineet lisätään kylmään veteen, klooria ei saa sekoittaa happojen kanssa.

Hypokloriittipitoisia aineita ovat mm. Kiilto Pluschlor. Kloramiinipitoisa aineita ovat mm. Diversey Kloramiini tai Kiilto Desichlor. Jauhemaiset klooripitoiset aineet säilyvät pidempään kuin nestemäiset esim. Ecolab Mikro Chlor.

 

Kvattipitoiset desinfioivat aineet

Kvarternääriset ammoniumyhdisteet eli kvatit ovat kationiaktiivisia tensidejä. Kvatit kiinnittyvät mikrobien entsyymeihin ja hajottavat solukalvoa. Kvatit tehoavat hyvin kuivien tilojen mikrobeihin mutta eivät ole yhtä tehokkaita kosteiden tilojen desinfioivassa puhdistuksessa.

Kvatit eivät toisaalta haihdu samalla tavalla kuten kloori joten niiden käyttöturvallisuus on parempaa.

Kvattipitoiset siivousaineet voivat olla pH:ltaan happamia, neutraaleja tai emäksisiä. Kvattipitoisia aineita ovat mm. Diversey Suma Bac desinfioiva puhdistusaine, Heti Santtu desinfioiva puhdistusaine ja Kiilto Antibact desinfioiva puhdistusaine.

 

Alkoholipitoiset desinfioivat aineet

Alkoholit ovat mikrobisidiseltä teholtaan nopeita ja laaja-alaisia, mutta ne kuitenkin tunkeutuvat huonosti lian läpi joten niitä voi suositella jo puhdistettujen pintojen desinfiointiin.

Alkoholipitoiset desinfiointiaineet ovat helppoja käyttää esim. elintarviketiloissa sillä ne eivät tarvitse välttämättä erillistä huuhtelua. Alkoholipitoisia desinfiointiaineita ovat mm. Kiilto Easydes tai Kiilto ETA 700.

 

Peroksidipitoiset desinfioivat aineet

Peroksidipohjaiset desinfiointiaineet sopivat moniin kohteisiin ja niillä on laaja-alainen teho. Peroksidipohjaiset aineet ovat myös ympäristömyönteisempiä verattunna tavallisiin desinfektioaineisiin.

Tuotteita on saatavilla useita erilaisia: jauhemainen peroksidi- ja peretikkahappopohjainen Erisan Oxy+ on erinomainen tuote esim. pyykin desinfiointiin tai lääkinnällisten kohteiden desinfiointiin.

Diversey Oxivir Plus Spray on käyttövalmis aine joka toimii tehokkaasti viruksiin, bakteereihin, itiöihin ja hiivoihin. Oxivir Plus Sprayn puhdistusteho riitää vaativaan eritedesinfektioon ja tuote on turvallinen jopa villalle. Oxiviria on saatavilla myös tiivisteenä.

Lue lisää

Desinfioivat puhdistusaineet

Tuotemerkki

A-Z

Diversey Oxivir Excel Wipe purkki 6x160kpl/ltk 101105022

132,54 €

106,89 € (alv 0%)

Pesevä desinfektiopyyhe, Diversey Pesevä kertakäyttöinen desinfektiopyyhe, myös lääkinnällisille laitteille. Oxivir Excel Wipe -pyyhe on kehitetty laajakirjoiseen, yksivaiheiseen ...

132,54 €

106,89 € (alv 0%)

-
+
Lisää koriin
Chirox jauhemainen desinfiointiaine 50g 70000276

3,73 €

3,01 € (alv 0%)

Desinfiointiaine, Schülke Hajusteeton Chirox on peroksygeenipohjainen desinfektioaine pintojen, tilojen ja tekstiilien desinfioivaan puhdistukseen. Tuote on erittäin tehokas, laajakirjoinen ja sillä ...

3,73 €

3,01 € (alv 0%)

-
+
Lisää koriin
Uutuus
Diversey Degragerm 24h shield 6x750ml 101106097

87,37 €

70,46 € (alv 0%)

Käyttövalmis desinfioiva puhdistusaine, Diversey Diversey Degragerm 24™ Shield on käyttövalmis, pitkävaikutteinen desinfioiva puhdistusaine ei-huokoisille koville pinnoille (ei sovellu ...

87,37 €

70,46 € (alv 0%)

-
+
Lisää koriin