Tuoteryhmät

Lisää suosikiksi

Taski ULTIMAXX 1900 OB50 Performance BMS 25A EBU 7525227

16370

Uutuus

Saatavuus:

Tilaustuote, kysy saatavuutta

Pyydä tarjous

Yhdistelmäkone, Taski



Epäkeskoyksikkö mahdollistaa helpon syväpuhdistuksen ja vahanpoiston. Erittäin vankkarakenteinen yksikkö on suunniteltu kestämään, ja sen innovatiivinen suunnittelu ja rakenne vähentävät käyttäjän kokemaa tärinää. TWISTER-timanttilaikoilla varustettu epäkeskoyksikkö toimii monikäyttöisenä yksikkönä, joka soveltuu päivittäiseen siivoukseen ja syväpuhdistukseen ilman puhdistusaineita.

TASKI ULTIMAXX-mallisto, TEHOKKAIMPIEN yhdistelmäkoneiden uusi sukupolvi Yksilaikkainen harjayksikkö. Tämän harjayksikön rakenne tarjoaa yhdessä täydellisen veden annostelun kanssa luotettavan puhdistustuloksen kaikissa ympäristöissä.

ULTIMAXX-koneiden perusvarusteluun kuuluvat sisäinen latauslaite, manuaalinen (MBU) tai sähköinen harjayksikkö (EBU), IntelliFlow ja IntelliKey. Lisäksi tarvitaan erikseen tilattava akku (geeli/13A tai litium/25A) ja vetoalusta, harja/laikka. Maksullisia lisävarusteita ovat mm. TASKI IntelliDose+ -kemiaalien annostelujärjestelmä, Aquastop, IntelliTrail 2.0 - koneen etäseuranta/-hallinta, IntelliTouch - monikosketusnäyttö ja TASKI HEPA H13 Ultimaxx.








Taski ULTIMAXX 1900 OB50 Performance BMS 25A EBU - ominaisuudet
- Modulaarisuus - Työleveys ja harjayksikkö ovat valittavissa joustavasti.
- Patentoitu whisper-teknologia vähentää melutasoa ilman, että tehokkuudesta tarvitsee tinkiä.Koneen melutaso vain 63 dB(A),
- TASKIn patentoitu imusuulaketeknologia takaa välittömästi kuivan lopputuloksen
- TASKI IntelliFlow helpottaa veden virtauksen ja puhdistusaineen annostelun optimointia ja tehostaa niitä keskimäärin 76 %
- HEPA-suodatus (99,95%) takaa, että liasta suurempi osa kerätään talteen ja pienempi osa päätyy takaisin huoneilmaan (erillinen varuste)
- Uusi IntelliScrub-ominaisuus mahdollistaa harjapaineen säätämisen dynaamisesti, ja se pidentää akun toiminta-aikaa yli 40 %.










Taski ULTIMAXX 1900 OB50 Performance BMS 25A EBU - Tekniset tiedot
Työleveys 500 mm
Teoreettinen suoritusteho 2250 m²/h
Käytännön suoritusteho 1688 m²/h
Säiliötilavuus puhdas/likainen 43 l / 45 l
Harjojen pyörimisnopeus 2000 rpm
Mitat (P x L x K) 1230 x 530 x 1120 mm
Paino (ilman akkua) 97 kg









Taski ULTIMAXX 1900 OB50 Performance BMS 25A EBU - Vakiovarusteet
- sähköinen epäkesko harjayksikkö
- Imusuulake
- IntelliFlow
- BMS sisäinen lataus Li-Ion akuille
- IntelliKey





Taski ULTIMAXX 1900 OB50 Performance BMS 25A EBU - takuu
Takuu ammattikäyttöön 36 kk

Tarjouspyyntö


Lähetä