Kesän poikkeukset aukioloaikoihimme: Hämeenlinnan myymälä on avoinna vain sopimuksen mukaan 20.6.-12.8. välisen ajan. Pe 29.7. myymälämme ja asiakaspalvelumme ovat kiinni invenraation vuoksi. Hyvää kesää!

Lisää suosikiksi

Kärcher B 90 R Classic Bp Pack päältäajettava yhdistelmäkone 1161-307

14021


Saatavuus:

Pyydä tarjous

Istuen ajettava yhdistelmäkone, KärcherIstuen ajettava yhdistelmäkone B 90 R on käyttömukavuudeltaan erinomainen ja siinä yhdistyvät helppokäyttöisyys, ketteryys ja monipuolisuus. Tässä lattianpesukoneessa on valmiina telaharjoilla varustettu pesupää. Erittäin kompaktien ulkomittojen ja optimaalisen painojakauman ansiosta koneen ajettavuus on huippuluokkaa jopa ahtaammissakin tiloissa. Koneen kääntösäde on vain 1,6 m. Selkeät ja helppokäyttöiset hallintalaitteet perustuvat symboleihin ja värikoodauksiin, joiden avulla oikeat säädöt löytyvät hetkessä. Tässä mallissa on mukana akku ja koneeseen integroitu laturi.

Koneessa on helpot hallintalaitteet, Dose helppo ja tarkka pesuaineen annostelu ja Fact puhdistusohjelmat eri käyttökohteisiin. Telaharja - tai laikkakäyttöiset pesupäät voidaan valita 55,65 tai 75 cm levyisinä.

Kärcher B 90 R - Käyttöohjeet
Kärcher B 90 R - Tuote-esite

Tarjouspyyntö


Lähetä