Kesän poikkeukset aukioloaikoihimme: Hämeenlinnan myymälä on avoinna vain sopimuksen mukaan 20.6.-12.8. välisen ajan. Pe 29.7. myymälämme ja asiakaspalvelumme ovat kiinni invenraation vuoksi. Hyvää kesää!

Lisää suosikiksi

Vileda Wipro Antibacterial Siivouspyyhe sininen 137001

7771

Hinta:

1,86 €

1,50 € (alv 0%)

Saatavuus:

Täydessä pakkauksessa: 20 kpl. Myymme tuotteita myös yksittäin.

-
+
Lisää koriin

Siivouspyyhe antibakteerisella ominaisuudella, Vileda


WiPro on ihanteellinen yleispuhdistukseen kaikissa käyttöympäristöissä. Lateksinystyrät puhdistavat tehokkaasti naarmuttamatta ja nystyröiden ansiosta pyyhettä voidaan käyttää hankauslevyn sijasta. Korkea imukyky takaa kuivan ja puhtaan lopputuloksen.

Tuotekuvaus
WiPro on hinta-laatusuhteeltaan erinomainen yleispyyhe. Pinnan lateksinystyrät poistavat tehokkaasti kiinnittynyttäkin likaa ja pyyhkeellä on erinomainen imu- ja liansitomiskyky. Lateksinystyröihin lisätty hopeakloridi tuo pyyhkeelle antibakteerisen ominaisuuden, joka lisää pyyhkeen käyttöturvallisuutta ja ehkäisee hajunmuodostusta pyyhkeessä. WiPron antibakteerinen ominaisuus on sertifioitu riippumattomissa tutkimuksissa, Hohenstein Instituutissa, Saksassa.

Hygienia ja turvallisuus
Antibakteerinen ominaisuus lisää pyyhkeen käyttöturvallisuutta vähentämällä bakteerien leviämisen riskiä. Värikoodaus minimoi bakteerien leviämisen.

Käyttöalue
WiPro Antibacterial on yleispyyhe, joka tehokkuutensa ja antibakteerisen ominaisuutensa vuoksi soveltuu erityisen hyvin keittiöihin ja ravintoloihin, on erittäin hyvä valinta myös muilla käyttöalueilla.
Antibakteerinen WiPro soveltuu kaikille kosteutta kestäville pinnoille.

Käyttö
Käytetään nihkeänä, kosteana tai märkänä tarpeen ja käyttökohteen mukaan. Käytä pyyhettä taiteltuna parhaan lopputuloksen aikaansaamiseksi ja pyyhittäessä vaihda pyyhintäpintaa likaisuuden mukaan. Nihkeäpyyhinnässä puhdistusaineliuosta 20 ml/pyyhe.

Matriaali
45% Viskoosi, 35% Puuvilla, 20% Polyesteri, hopeakloridi.

Vileda Wipro

Tarjouspyyntö


Lähetä