Tuoteryhmät

Lisää suosikiksi

Sappax Kotisiivouslaukku iso SA12002

6436

Hinta:

239,51 €

193,15 € (alv 0%)

Saatavuus:

Varastossa rajoitettu määrä

-
+
Lisää koriin

Kotisiivouslaukku, Sappax


Kotisiivouksen mullistava apu välineiden ja aineiden siirtelyyn on Sappax-kotisiivouslaukku.

Kotisiivouslaukku on tarkoitettu kaikille, jotka joutuvat työssään kuljettamaan siivousvälineitä ja -aineita mukanaan paikasta toiseen.

Kotisiivouslaukun mukana tulee 2 sankoa. Sangot kiinnitetään paikoilleen leveillä irroitettavilla kuminauhoilla, joten kassia voidaan käyttää joko kahdella tai yhdellä sangolla tai kokonaan ilman sankoja. Kassi on varustettu useilla taskuilla. Päätytaskut ovat jaettavissa joko kahteen tai kolmeen osaan.

Kannen sisäpuolella on kirkas muovitasku (A4), päällä ja takana vetoketjulliset isot taskut ja edessä 2 kpl pieniä taskuja. Sankojen päällä on vetoketjullinen säilytyspussi siivousvälineelle (max. 50cm) ja paikat kahdelle säätövarrelle. Kassin muovinen sisäpohja on irroitettavissa, joten se voidaan konepestä 40 asteessa. Kassissa on kaksi kantohihnaa, lyhyt sekä pitkä.

Pitkän kantohihnan avulla käyttäjä voi kuljettaa varusteet kohteeseen niin, että molemmat kädet jäävät vapaaksi. Näin liikkuminen varusteineen on turvallisempaa. Turvallisuutta on lisätty myös kassin etusivulla ja päädyissä olevilla leveillä heijastinnauhoilla.

Tarjouspyyntö


Lähetä