Kesän poikkeukset aukioloaikoihimme: Hämeenlinnan myymälä on avoinna vain sopimuksen mukaan 20.6.-12.8. välisen ajan. Tampereen myymälä ja asiakaspalvelumme suljetaan 23.6. poikkeuksellisesti jo klo 16, Juhannusaattona 24.6. asiakaspalvelumme ja myymälämme ovat suljettuna. Pe 29.7. myymälämme ja asiakaspalvelumme ovat kiinni invenraation vuoksi. Hyvää kesää.

Lisää suosikiksi

Diversey JM Ultra Plus levykehys 60cm 7520281

12120

Hinta:

56,92 €

45,90 € (alv 0%)

Saatavuus:

-
+
Lisää koriin

Levykehys, Taski Jonmaster


Levykehys jossa on tarrakiinnitys moppeja varten. Taski Jonmaster Ultra Plus levykehys on kestävä, tehokas ja kevyt käytössä.

Taski Jonmaster levykehys on suunniteltu puhtausalan ammattilaisille jotka haluavat tavoittaa suurimman käyttömukavuuden sekä -ergonomian.

Tarrat ovat helppo vaihtaa tarvittaessa sillä Taski Jonmaster Ultra Plus levykehyksessä on sivusuojan aukaisunappi. Taski Jonmaster levykehyksessä on säätö jolla voi tiukentaa levykehyksen niveltä esim. hankausta varten.
Taski Jonmaster Ultra Plus levykehys 60cm - Tekniset tiedot
- Levykehys jossa käytetään vastaavankokoisia tarramoppeja
- Leveys 60 cm
- Moppejen kiinnitys levykehykseen tarroilla
- Varren kiinnitys Diversey-kiinnitysnastalla
- Materiaali: alumiini, polypropeeni
- Värikoodausmahdollisuus


Jonmaster Ultra Plus System - siivousvälineet ovat ergonominen, ympäristöä vähemmän kuormittava, tämän päivän menetelmäsiivoukseen perustuva siivousratkaisu.

Jonmaster Ultra Plus System -siivousmenetelmä, yhdessä oikein valittujen puhdistusaineiden ja siivouskoneiden kanssa, varmistaa kokonaistaloudellisesti parhaan siivoustuloksen.

Tarjouspyyntö


Lähetä