Tuoteryhmät

Lisää suosikiksi

Swep Single r-MicroCombi Pro 120cm 171651

16578

Uutuus

Hinta:

66,15 €

53,35 € (alv 0%)

Saatavuus:

Varastossa

Täydessä pakkauksessa: 10 kpl. Ostaessasi täyden pakkauksen saat 20% alennuksen alkuperäisestä hinnasta. Myymme tuotteita myös yksittäin.

-
+
Lisää koriin

Single r-MicroCombi Pro moppi, SwepToivota tervetulleeksi täysin uusi Swep Pro tuotesarja!
Ensiluokkainen moppausjärjestelmä, joka tarjoaa kaikki hyödyt yhdessä paketissa: Uusi Swep = erinomainen puhdistustulos ergonomisesti, samalla kun säästät energiaa, resursseja ja aikaa.

Swep Single r-MicroCombi Pro on yksipuoleinen mikrokuitumoppi, jossa on ainutlaatuinen hunajakennomainen 3D-mikrokuitunukkarakenne, joka tarjoaa erinomaista puhdistustehoa sekä mukautuvuutta epätasaisille pinnoille. Integroidut pienharjakset ja moppia ympäröivä langat tehostavat kaikkien lattioiden puhdistusta. Swep Single r-MicroCombi Pro on symmetrinen, matalakitkainen moppi, jota voidaan käyttää kuivana, nihkeänä tai kosteana.

Swep Single r-MicroCombi Pro on tarkoitettu käytettäväksi esivalmisteltuna. Swep Single r-MicroCombi Pro on myös huippukestävä, ja testit osoittavat sen kestävän jopa 1 000 pesukertaa. Kaiken tämän lisäksi sille on myös myönnetty Joutsenmerkki, mikä takaa, että moppi täyttää tiukimmat ympäristö-, laatu- ja hygieniastandardit.


Käyttökohteet
Swep Single r-MicroCombi Pro 120cm soveltuu erinomaisesti laajojen alueiden moppaukseen, esim. liikuntasalit yms. Nukan seassa olevat pienharjakset hankaavat kiinnittyneenkin lian irti, ja 3D-nukka kerää lian sekä mukautuu pinnan rakenteeseen. Moppia ympäröivät langat keräävät ja poistavat irtolikaa, kuten hiuksia, pölyä ja hiekkaa.
Swep Single r-MicroCombi Pro moppi - Edut
- Mikrokuidun puhdistusteho ja mikrokuitulangat irtolian keräämiseen
- Ainutlaatuiset supermikrokuitua sisältävät pienharjakset, sekä 3D-hunajakennomikrokuitunukkarakenne
- Valmistettu jopa 50% kierrätetyistä raaka-aineista
- Jopa 99,99% bakteerilian poistokyky. Testattu laboratio-olosuhteissa P.aeruginosa- ja S.aureus patogeeneillä riippumattoman tutkimuslaitoksen toimesta.
- Voidaan pestä jopa 1 000 kertaa
- Joutsenmerkitty


Swep Single r-MicroCombi Pro 120cm moppi - Tekniset tiedot
Leveys 120 cm
Materiaali Jopa yli 50% kierrätettyjä raaka-aineita
Yhteensopivuus Swep 120cm lankakehykseen


Tuote-esite - Swep Single r-MicroCombi Pro (PDF)
Kostutusohjeet - Swep Pro -mopit (PDF)

SertifikaatitTarjouspyyntö


Lähetä