Tuoteryhmät

Lisää suosikiksi

Swep Duo r-MicroTech Pro 50cm 171400

16561

Uutuus

Hinta:

44,74 €

36,08 € (alv 0%)

Saatavuus:

Varastossa

Täydessä pakkauksessa: 30 kpl. Ostaessasi täyden pakkauksen saat 20% alennuksen alkuperäisestä hinnasta. Myymme tuotteita myös yksittäin.

-
+
Lisää koriin

Duo r-MicroTech Pro moppi, SwepToivota tervetulleeksi täysin uusi Swep Pro tuotesarja!
Ensiluokkainen moppausjärjestelmä, joka tarjoaa kaikki hyödyt yhdessä paketissa: Uusi Swep = erinomainen puhdistustulos ergonomisesti, samalla kun säästät energiaa, resursseja ja aikaa.

Swep Duo r-MicroTech Pro on kaksipuolinen mikrokuitumoppi, jossa on optimaalinen mikrokuitunukka- ja mikrokuitulankarakenne. Se tarjoaa lattiamoppaukseen erinomaista tehoa ja seuraavan sukupolven supermikrokuituteknologiaa.

Mikrokuituinen nukka- ja lankarakenne on kevyt ja imukykyinen. Swep Duo r-MicroTech Pro -mopin nukka liukuu lattiaa pitkin mikrokuitulankojen kerätessä ja poistaessa irtolian, kuten hiukset, pölyn ja hiekan.

Swep Duo r-MicroTech Pro on symmetrinen, matalakitkainen moppi, jota voidaan käyttää kuivana, nihkeänä tai kosteana. Se on tarkoitettu käytettäväksi esivalmisteltuna, ja kaksipuolisena sillä on todella suuri siivouskapasiteetti. Se on myös erittäin kestävä, sillä moppi voidaan pestä pesukoneessa jopa 1 000 kertaa. Sille on myös myönnetty Joutsenmerkki, mikä takaa, että moppi täyttää tiukat ympäristö-, laatu- ja hygieniastandardit.


Käyttökohteet
Swep Duo r-MicroTech Pro -mopit sopivat kaikille koville sisätilojen lattiapinnoille, aina terveydenhuollon kohteista, kouluihin ja toimistoihin. Runsaan kapasiteetin ansiosta se on kuin kotonaan voimakkaasti likaantuvilla pinnoilla, esim. aulatilat ja runsaasti liikennöidyt käytävät.Swep Duo r-MicroTech Pro moppi - Edut
- Mikrokuidun puhdistusteho ja langat irtolian keräämiseen
- Ainutlaatuinen mikrokuituinen nukka- ja lankarakenne on imukykyinen, ja antaa mopille erinomaisen puhdistuskapasiteetin
- Mikrokuitunukan uniikki 3D-hunajakennorakenne antaa parhaan liankantokapasiteetin.
- Valmistettu jopa 60% kierrätetyistä raaka-aineista
- Jopa 99,99% bakteerilian poistokyky. Testattu laboratio-olosuhteissa P.aeruginosa- ja S.aureus patogeeneillä riippumattoman tutkimuslaitoksen toimesta
- Voidaan pestä jopa 1 000 kertaa
- Joutsenmerkitty
- ErgoCert-sertifiointi ergonomisuudesta käytettessä Swep r-levykehyksen ja säätövarren kanssa
- Värikoodaus vakiona, ja numeroidut sormilenkit, joiden nuolet osoittavat moppaussuunnan


Swep Duo r-MicroTech Pro 50cm moppi - Tekniset tiedot
Leveys 50 cm
Materiaali Jopa yli 60% kierrätettyjä raaka-aineita
Yhteensopivuus Swep Duo Pro järjestelmän samanlevyiseen levykehykseen


Tuote-esite - Swep Duo r-Microtech Pro (PDF)
Kostutusohjeet - Swep Pro -mopit (PDF)

SertifikaatitTarjouspyyntö


Lähetä