Kesän poikkeukset aukioloaikoihimme: Hämeenlinnan myymälä on avoinna vain sopimuksen mukaan 20.6.-12.8. välisen ajan. Tampereen myymälä ja asiakaspalvelumme suljetaan 23.6. poikkeuksellisesti jo klo 16, Juhannusaattona 24.6. asiakaspalvelumme ja myymälämme ovat suljettuna. Pe 29.7. myymälämme ja asiakaspalvelumme ovat kiinni invenraation vuoksi. Hyvää kesää.

Lisää suosikiksi

Swep Duo MicroOne kertakäyttöinen moppi 50cm sininen 15 kpl/pkt 163866

11554

Hinta:

25,87 €

20,86 € (alv 0%)

Saatavuus:

Täydessä pakkauksessa: 10 pkt. Myymme tuotteita myös yksittäin.

-
+
Lisää koriin

Kertakäyttöinen moppi, SwepDuo MicroOne -moppi on kaksipuolinen kertakäyttöinen mikrokuitumoppi, jota käytetään yhdessä Duo Plus 50 cm -levykehyksen kanssa.

Duo MicroOne -moppi soveltuu käytettäväksi mm. korkean hygienian tiloissa, kuten leikkaussaleissa, ja on hygieeninen vaihtoehto silloin, kun kestävien tuotteiden huolto ei ole järjestetty tai se on puutteellinen. Lisäksi mopit soveltuvat erittäin hyvin täsmäsiivoukseen, esimerkiksi kaatuneiden juomien siivoukseen, tai erikoistiloihin, kuten liikennevälineisiin, tapahtumasiivoukseen jne.

Yhden käyttökerran Duo MicroOne mikrokuitumopissa on 99,998% mikrobilian puhdistuskyky (testattu laboratorio olosuhteissa), sekä 99,99% BCoV-koronaviruksen poistokyky, mikä takaa vaadittavan puhtaustason toteutumisen myös korkean hygienian kohteissa.

Vileda MicroOne kertakäyttöinen moppi - Tuote-esite (PDF)

Tarjouspyyntö


Lähetä