Tuoteryhmät

Lisää suosikiksi

Vileda PVAmicro mikrokuituliina vihreä 143588

9174

Hinta:

3,42 €

2,76 € (alv 0%)

Saatavuus:

Varastossa

Täydessä pakkauksessa: 5 kpl. Ostaessasi täyden pakkauksen saat 15% alennuksen alkuperäisestä hinnasta. Myymme tuotteita myös yksittäin.

-
+
Lisää koriin

Mikrokuitupyyhe, Vileda


PVAmicro on imukykyinen pinnoitettu mikrokuitupyyhe.

Käyttö

PVAmicro on korkean imukyvyn omaava pinnoitettu mikrokuitupyyhe, joka soveltuu erityisesti kohteisiin, joissa vaaditaan puhdistuskyvyn lisäksi tehokasta imukykyä sekä karkean ja runsaan irtolian pyyhintään. Käytetään nihkeänä, kosteana tai märkänä.


Edut

Erinomainen imukyky: Puhdas lopputulos erinomaisella imukyvyllä. PVAmicro soveltuu erityisesti tehtäviin, joissa vaaditaan tehokasta kuivausta ja raidatonta pyyhintäjälkeä.


Erinomainen puhdistuvuus: Testit osoittavat, että pelkän huuhtelun jälkeen PVAmicrossa on 40 kertaa vähemmän partikkeleita kuin perinteisessä neulotussa pyyhkeessä. Tämän ansiosta pyyhe pysyy puhtaana ja siistin näköisenä sekä sopii myös kohteisiin, joissa on puutteelliset pesumahdollisuudet.


Suuri kapasiteetti: PVAmicro liukuu kevyesti pinnalla ja tasaisen kosteudenluopumisen ansiosta saat yhdellä pyyhkeellä tasaisen lopputuloksen suurellakin alueella.

Tekniset tiedot

  • Koko: 38 x 35 cm
  • Väri: vihreä

    Materiaali

  • Ultrahienoa mikrokuitua: 70 % polyesteria, 30 % polyamidia.
  • Pinnoite: 100% PVA (polyvinyylialkoholi)


    Tuotekortti - PVAmicro mikrokuituliina (PDF)

    Vileda Professional - Siivouspyyhkeiden manuaalinen esivalmistelu (PDF)
  • Tarjouspyyntö


    Lähetä