Kesän poikkeukset aukioloaikoihimme: Hämeenlinnan myymälä on avoinna vain sopimuksen mukaan 20.6.-12.8. välisen ajan. Pe 29.7. myymälämme ja asiakaspalvelumme ovat kiinni invenraation vuoksi. Hyvää kesää!

Lisää suosikiksi

Vileda SafePlus MicronRoll Mini 30kpl/rll, 10rll/ltk 166865

15419

Hinta:

72,02 €

58,08 € (alv 0%)

Saatavuus:

-
+
Lisää koriin

Kertakäyttömikrokuitupyyhe SafePlus Mini annostelijaan, ViledaUusi innovatiivinen ja hygieeninen SafePlus-järjestelmä kertakäyttömikrokuitupyyhkeelle.

SafePlus on käytössä jouheva ja turvallinen annostelija & pyyhepussi. Sen avulla käyttäjä pystyy itse määrittelemään kertakäyttöisten pyyhkeiden kemikaalikoostumuksen. Kaipaako korona-aika desinfiointiainetta, vai riittääkö yleispuhdistusaine tai peräti pelkkä hanavesi? SafePlussan avulla kaikki tämä on täysin asiakkaan päätettävissä!

Riippumatta minkälaisen kosteus-/kemikaalipitoisuuden asiakas valitsee, voidaan mekaanisesta tehosta olla täysin varmoja, kiitos Vileda Professionalin huippulaadukkaiden mikrokuitujen! SafePlus-annostelijaa käytetään nimittäin SafePlus MicronRoll -pyyherullien kanssa. SafePlus MicronRoll-pyyhkeet ovat samaa materiaalia kuin Vileda Professionalin kertakäyttöiset MicronSolo-mikrokuitupyyhkeet, jotka poistavat tutkitusti YLI 99,5 % koronaviruksista pyyhittäviltä pinnoilta.

SafePlus Dispenser -annostelija, ja MicronRoll-pyyhepussit ovat saatavilla kahdessa eri koossa, Mini ja Maxi.

Tarjouspyyntö


Lähetä