Tuoteryhmät

Lisää suosikiksi

Taski Twister HT timanttilaikka 17" sininen 7519294

8668

Hinta:

79,26 €

63,92 € (alv 0%)

Saatavuus:

Varastossa

Täydessä pakkauksessa: 2 kpl. Myymme tuotteita myös yksittäin.

-
+
Lisää koriin

Taski Twister HT Timanttilaikka


TASKI Twister on vallankumouksellinen puhdistusmenetelmä päivittäiseen lattioiden puhdistamiseen. Parempi pesutulos, tyytyväisemmät asiakkaat, vähemmän ympäristörasitetta ja lisää turvallisuutta.

Vaihda vain päivittäinen menetelmäsi Twisteriin ja kemikaalit pelkkään veteen - ei lisätyötä, ei lisäkuluja.

TASKI Twister timanttilaikat tarjoavat helpon, kustannustehokkaan ja ympäristönmyötäisen tavan puhdistaa ja hoitaa lähes kaikkia suojaamattomia ja suojattuja lattiamateriaaleja (Värin/karkeuden soveltuvuus materiaalille varmistettava ennen käyttöä).

TASKI Twister HT timanttilaikat soveltuvat erityisesti kovan kulutuksen kohteisiin mm. mosaiikkibetonille, luonnonkivilattioille ja hiotulle betonille.

Miten TASKI Twister toimii?
Twister-laikan sisältämien miljardien timanttien avulla laikka puhdistaa ja kiillottaa lattian yhdellä kertaa, täysin ilman kemikaaleja. Timantit ovat maailman kovinta materiaalia. Ne antavat laikalle erinomaista kestävyyttä ja tehokkuutta. Nämä kovat timantit yhdessä joustavan laikan kanssa puhdistavat ja kiillottavat minkä tahansa lattian ja tekevät lattiapinnasta likaa hylkivän!

Twister-timanttilaikat kestävät kolme kertaa kauemmin kuin tavalliset polyester laikat. Timanttien koko ja niiden määrä vaihtelevat eri väreissä. Eri värin/karkeustason laikkoja käytetään vaiheittain lattian kunnostuksessa ja hoidossa.

Tutustu TASKI Twister laikkoihin lataamalla esite: .pdf

TASKI Twister HT timanttilaikkojen käyttötarkoitukset
Twister HT Sininen Ylläpitosiivous
Twister HT Oranssi Ylläpito- ja jaksottainen siivous
Twister HT Pinkki Kuiva- ja hohtokiillotus

Värin / karkeuden soveltuvuus tietylle materiaalille varmistettava ennen käyttöä.

TASKI Twister timanttilaikat saatavilla yleisimpiin yhdistelmäkoneisiin merkistä riippumatta tuumakoon mukaan. TASKI Twister tuotevalikoima (PDF)

Tarjouspyyntö


Lähetä