Kesän poikkeukset aukioloaikoihimme: Hämeenlinnan myymälä on avoinna vain sopimuksen mukaan 20.6.-12.8. välisen ajan. Pe 29.7. myymälämme ja asiakaspalvelumme ovat kiinni invenraation vuoksi. Hyvää kesää!

Lisää suosikiksi

Taski Twister timanttilaikka 16" Harmaa 212284

15761

Hinta:

59,05 €

47,62 € (alv 0%)

Saatavuus:

Täydessä pakkauksessa: 2 kpl. Myymme tuotteita myös yksittäin.

-
+
Lisää koriin

Taski Twister Timanttilaikka


TASKI Twister on vallankumouksellinen puhdistusmenetelmä päivittäiseen lattioiden puhdistamiseen. Parempi pesutulos, tyytyväisemmät asiakkaat, vähemmän ympäristörasitetta ja lisää turvallisuutta.

Vaihda vain päivittäinen menetelmäsi Twisteriin ja kemikaalit pelkkään veteen - ei lisätyötä, ei lisäkuluja.

TASKI Twister timanttilaikat tarjoavat helpon, kustannustehokkaan ja ympäristönmyötäisen tavan puhdistaa ja hoitaa lähes kaikkia suojaamattomia ja suojattuja lattiamateriaaleja (Värin/karkeuden soveltuvuus materiaalille varmistettava ennen käyttöä).

Miten TASKI Twister toimii?
Twister-laikan sisältämien miljardien timanttien avulla laikka puhdistaa ja kiillottaa lattian yhdellä kertaa, täysin ilman kemikaaleja. Timantit ovat maailman kovinta materiaalia. Ne antavat laikalle erinomaista kestävyyttä ja tehokkuutta. Nämä kovat timantit yhdessä joustavan laikan kanssa puhdistavat ja kiillottavat minkä tahansa lattian ja tekevät lattiapinnasta likaa hylkivän!

Twister-timanttilaikat kestävät käytössä kolme kertaa kauemmin kuin tavalliset polyester laikat. Timanttien koko ja niiden määrä vaihtelevat eri väreissä. Eri värin/karkeustason laikkoja käytetään vaiheittain lattian kunnostuksessa ja hoidossa.

Tutustu TASKI Twister laikkoihin lataamalla esite: .pdf

TASKI Twister violetti ja harmaa timanttilaikkojen käyttötarkoitukset
Violetti ja harmaa Twister soveltuvat erityisesti suojatuille, käsitellyille ja erityistä kiiltoa vaativille kohteille
Twister Harmaa Kuiva- ja hohtokiillotus max.3000rpm
Twister Violetti Ylläpitosiivous

Värin / karkeuden soveltuvuus tietylle materiaalille varmistettava ennen käyttöä.

TASKI Twister timanttilaikat saatavilla yleisimpiin yhdistelmäkoneisiin merkistä riippumatta tuumakoon mukaan. TASKI Twister tuotevalikoima (PDF)

Tarjouspyyntö


Lähetä