Kesän poikkeukset aukioloaikoihimme: Hämeenlinnan myymälä on avoinna vain sopimuksen mukaan 20.6.-12.8. välisen ajan. Pe 29.7. myymälämme ja asiakaspalvelumme ovat kiinni invenraation vuoksi. Hyvää kesää!

Lisää suosikiksi

3M Laikka 17" HighShine Sienna 2-puol. HSS217 7000078314

10146

Hinta:

71,15 €

57,38 € (alv 0%)

Saatavuus:

Täydessä pakkauksessa: 5 kpl. Myymme tuotteita myös yksittäin.

-
+
Lisää koriin

Lattianhoitolaikka


Laikka puhdistaa, kiillottaa marmori-, mosaiikkibetoni-, muovimatto- ja betonilattiat loistavan kiiltäviksi. Laikan käyttöikä on kolme kertaa pidempi kuin nykyisillä yksipuolisilla teholaikoilla.

High Shine -lattianhoitolaikat on tarkkuussuunniteltu, jotta ne säilyttävät tehonsa pitkään. Laikan kummallakin puolella on hiontamineraaleja kaksipuolista käyttöä varten, hionta-aineita on myös laikan sisällä, mikä lisää kestävyyttä entisestään. Sekoitus korkealuokkaisia, ohuita ja keskikokoisia synteettisiä kuituja pitää laikan kosketuspinnan lattiaan mahdollisimman suurena, mikä parantaa sen puhdistus- ja kiillotustoiminnan tasalaatuisuutta.High Shine Sienna -laikka on tarkoitettu huonokuntoisille,kuluneille ja kiillottomille lattioille. Se puhdistaa, kunnostaa ja kiillottaa keskikiiltoon.Toimitusaika 1-2 viikkoa

3M Laikkavalintataulukko (PDF)

Tarjouspyyntö


Lähetä