Kesän poikkeukset aukioloaikoihimme: Hämeenlinnan myymälä on avoinna vain sopimuksen mukaan 20.6.-12.8. välisen ajan. Pe 29.7. myymälämme ja asiakaspalvelumme ovat kiinni invenraation vuoksi. Hyvää kesää!

Lisää suosikiksi

3M Laikka 15" HighShine Lila 2-puol. 5 kpl/pkt HSP215 7000078299

10131

Hinta:

219,00 €

176,61 € (alv 0%)

Saatavuus:

-
+
Lisää koriin

Lattianhoitolaikka


Laikka puhdistaa, kiillottaa marmori-, mosaiikkibetoni-, muovimatto- ja betonilattiat loistavan kiiltäviksi. Laikan käyttöikä on kolme kertaa pidempi kuin nykyisillä yksipuolisilla teholaikoilla.

High Shine -lattianhoitolaikat on tarkkuussuunniteltu, jotta ne säilyttävät tehonsa pitkään. Laikan kummallakin puolella on hiontamineraaleja kaksipuolista käyttöä varten, hionta-aineita on myös laikan sisällä, mikä lisää kestävyyttä entisestään. Sekoitus korkealuokkaisia, ohuita ja keskikokoisia synteettisiä kuituja pitää laikan kosketuspinnan lattiaan mahdollisimman suurena, mikä parantaa sen puhdistus- ja kiillotustoiminnan tasalaatuisuutta.High Shine Lila -laikka on tarkoitettu keskikiiltoisille, hyväkuntoisille lattioille. Se puhdistaa ja kiillottaa lattiat loistavan kiiltäviksi.Toimitusaika 1-2 viikkoa

3M Laikkavalintataulukko (PDF)

Tarjouspyyntö


Lähetä