Tuoteryhmät

Lisää suosikiksi

Comfort Professional Sensitive huuhteluaine 5l 7508513

5194

Tarjous

Hinta:

16,31 €

13,15 € (alv 0%)

Saatavuus:

Varastossa

Täydessä pakkauksessa: 2 kpl. Myymme tuotteita myös yksittäin.

-
+
Lisää koriin

Huuhteluaine, Comfort Professional


Comfort Professional Sensitive on huuhteluainetiiviste, joka tekee tekstiileistä miellyttävän pehmeitä ja poistaa niistä sähköisyyden.

Comfort-käsittely nopeuttaa tekstiilien kuivumista ja helpottaa niiden aukilyöntiä, mankelointia ja silittämistä. Sopii hyvin herkkäihoisille.

Comfort Professional Sensitive huuhteluaine on kehitetty erityisesti herkkäihoisille henkilöille tekstiilien käsittelyyn. Comfort Professional Sensitive -huuhteluaineella käsitellyt tekstiilit ovat miellyttäviä käyttää.

Tuote ei sisällä hajustetta eikä väriainetta. Diversey Pro Formula -koostumus.
Comfort Professional Sensitive huuhteluaine - Edut
- Huuhtelee ilmavaa pehmeyttä kaikkeen pyykkiin, erityisesti frotee- ja trikootekstiileihin
- Poistaa sähköisyyttä villa-, tekokuitu- ja sekoitekankaista ja helpottaa pyykin jälkikäsittelyäComfort Professional Sensitive huuhteluaine - Käyttöohje
- Annostellaan pesukoneen huuhteluainelokeroon ja käsinpesussa viimeiseen huuhteluveteen, ei kuitenkaan suoraan tekstiileille
- Käsinpesussa tekstiilejä liikutellaan ja niiden annetaan olla viimeisessä huuhteluvedessä noin kolme minuuttia (käytettävä suojakäsineitä)
- Ei mikrokuituisille tekstiileille
- Annostusmäärä säädetään tekstiililajitelman mukaan, annostussuositus on 2-10 ml/kg kuivaa tekstiiliä.Comfort Professional Sensitive huuhteluaine - Tekniset tiedot
Pakkauskoko 5 l kanisteri
Ulkonäkö ohut, valkoinen neste
Suhteellinen tiheys 1000 g/l
pH-arvo 3,0-3,5Käyttöturvallisuus ja varastointi
Suosittelemme annostelulaitteiden käyttöä. Huuhtele ja kuivaa kädet käytön jälkeen. Suojakäsineiden ja kosteusvoiteen käyttö on suositeltavaa. Tuotteen turvalliseen käsittelemiseen ja hävittämiseen liittyvät tiedot löytyvät käyttöturvallisuustiedotteesta. Vain ammattikäyttöön. Säilytys alkuperäisessä pakkauksessa suurilta lämpötilojen vaihteluilta suojattuna.

Comfort Professional Sensitive huuhteluaine - Tuotekortti (PDF)

Comfort Professional Sensitive huuhteluaine - Käyttöturvatiedote (PDF)

Comfort Professional Sensitive - Säkerhetsdatablad (PDF)

SertifikaatitTarjouspyyntö


Lähetä