Tuoteryhmät

Lisää suosikiksi

Kiilto SuperQuick Spurt käyttövalmis yleispuhdistusaine 750ml 410462

4808

Hinta:

9,06 €

7,31 € (alv 0%)

Saatavuus:

Varastossa

Täydessä pakkauksessa: 6 kpl. Ostaessasi täyden pakkauksen saat 15% alennuksen alkuperäisestä hinnasta. Myymme tuotteita myös yksittäin.

-
+
Lisää koriin

Käyttövalmis yleispuhdistusaine, Kiilto


SuperQuick Spurt on monitoimituote kaikille vettä sietäville pinnoille, myös vahatuille ja maalatuille pinnoille. Tehokas rasvatahrojen esim. sormenjälkien poistaja. Hyvä puhdistusteho teräspinnoille sekä lasi- ja peilipinnoille. Soveltuu Quick-menetelmään eli lattioiden pintapuhdistukseen nopeakierroksisen lattianhoitokoneen avulla. Elintarvikekontaktissa olevat pinnat tulee lopuksi pyyhkiä puhtaalla vedellä kostutetulla pyyhkeellä.

Ominaisuudet

Käyttövalmis puhdistusaine, ei vaadi huuhtelua. Pinta kuivuu nopeasti. Ei jätä raitoja tai harmautta lasitai teräspinnoille. Tuotteelle on myönnetty Pohjoismainen ympäristömerkki ja Allergiamerkki. Tuote on valmistettu uusiutuvista ja biohajoavista raaka-aineista.


Käyttö- ja annostusohje

Suihkutetaan sellaisenaan puhdistettavalle pinnalle tai siivouspyyhkeeseen ja pyyhitään pinta kuivaksi. Ei vaadi huuhtelua.

Quick-menetelmä: Puhdista lattia irtoliasta. Suihkuta Kiilto Superquick Spurt sellaisenaan lattialle ja puhdista välittömästi nopeakierroksisella lattianhoitokoneella ja puhdistavalla laikalla. Ei vaadi huuhtelua.


Tekniset tiedot
- Ulkonäkö väritön neste
- Hajusteeton
- pH tiivisteessä 10,0
- Tehoaine: Ionittomia tensidejä (< 5%)Käyttö- ja ympäristöturvallisuus

Vältä tarpeetonta ihokosketusta. Jatkuvassa käytössä suositellaan suojakäsineitä. Roiskeet silmistä huuhdeltava runsaalla vedellä, tarvittaessa yhteys lääkäriin. Käyttöturvallisuustiedote ja tyhjän tuotepakkauksen hävitysohje: katso www.kiiltoclean.fi.

Käyttöturvatiedote - Kiilto SuperQuick Spurt (PDF)

Sertifikaatittunnus

Tarjouspyyntö


Lähetä