Kiirastorstaina 28.3 suljemme poikkeuksellisti klo 16:00. Palvelemme normaalisti jälleen tiistaina 02.04. Mukavaa pääsiäistä!

Tuoteryhmät

Lisää suosikiksi

Ecolab Brial shine yleispuhdistusaine 5l 3026850

1147

Hinta:

38,25 €

30,85 € (alv 0%)

Saatavuus:

Varastossa rajoitettu määrä

Täydessä pakkauksessa: 2 kpl. Ostaessasi täyden pakkauksen saat 15% alennuksen alkuperäisestä hinnasta. Myymme tuotteita myös yksittäin.

-
+
Lisää koriin

Yleispuhdistusaine, Ecolab


Brial shine on neutraali yleispuhdistusaine, joka soveltuu kaikkeen päivittäiseen puhdistukseen kaikille vettä sietäville pinnoille. Brial shine soveltuu erinomaisesti käsityömenetelmiin, yhdistelmäkoneeseen, märkäpesuriin ja pesevällä HS-koneella tapahtuvaan sumupuhdistukseen.

Ominaisuudet
Brial shinella on hyvä puhdistusteho ja neutraalina tuotteena se soveltuu hyvin säännölliseen käyttöön lakatuille, maalatuille ja vahatuille pinnoille. Brial shine jättää puhdistetut pinnat kirkkaiksi, eikä vahatuilla pinnoilla ole harmaantumisongelmia. Brial shine on matalavaahtoinen ja se soveltuu erinomaisesti sekä käsityömenetelmiin että yhdistelmäkoneisiin. Tuotteessa on biologisesti hajoavia tensidejä eikä se sisällä fosfaatteja. Brial shinessa on mieto, raikas tuoksu ja se jättää puhdistetut tilat raikkaiksi.

Pesuaineasetus 648/2004 mukaisesti sisältää
5-15 %: ionittomia tensidejä
Lisäksi hajustetta, väriainetta ja säilöntäainetta

pH-arvo
konsentraatti: 8,0
käyttöliuos: 7,0

Annostus
Päivittäiseen puhdistukseen 2 - 5 ml / 10 l vettä
Vaativaan puhdistukseen 15 - 25 ml / 10 l vettä.
Tarvittaessa annostusta voidaan lisätä.

Varastointi
Suojattava jäätymiseltä.

Käyttöturvatiedote - Brial Shine Yleispuhdistusaine

Ecolab Brial Shine Yleispuhdistusaine

Tarjouspyyntö


Lähetä