Lisää suosikiksi

Ecolab Bendurol Ultra vahanpoistoaine 5l 3001260

1237

Hinta:

65,92 €

53,16 € (alv 0%)

Saatavuus:

Täydessä pakkauksessa: 2 kpl. Myymme tuotteita myös yksittäin.

-
+
Lisää koriin

Lattioiden peruspuhdistus- ja vahanpoistoaine


Bendurol ultra on erinomainen muovi- ja kivilattioiden peruspuhdistus- ja vahanpoistoaine. Bendurol ultra sopii myös kvartsivinyylilaattojen käyttöönottopuhdistukseen. Bendurol ultra ei sovellu alkaliherkkien materiaalien kuten linoleumi-, kumi- tai puulattioiden peruspuhdistukseen.

Ominaisuudet

Bendurol ultra soveltuu itsepintaisen lian sekä kerrostuneen ja pinttyneen vahan poistoon. Bendurol ultra poistaa high speed -menetelmilläkin hoidettujen lattioiden vahat helposti, nopeasti ja perusteellisesti. Bendurol ultra on matalavaahtoinen, mikä nopeuttaa työskentelyä vesi-imurilla ja yhdistelmäkoneella. Bendurol ultra ei sisällä ammoniakkia.

Pesuaineasetus 648/2004 mukaisesti sisältää

alle 5 %: ionittomia tensidejä

Lisäksi hajustetta (ks käyttöturvallisuustiedote)


pH-arvo

konsentraatti:13-14

käyttöliuos: 11,5


Käyttö

Bendurol ultrasta valmistettu puhdistusaineliuos levitetään lattiapinnalle esim. käyttäen Rasantmoppia. Lattia pestään joko lattianhoito- tai yhdistelmäkoneella käyttäen tarkoitukseen sopivaa laikkaa tai pesuharjaa tai käsin harjaten. Tarvittaessa voidaan tehostaa puhdistusta antamalla puhdistusaineliuoksen vaikuttaa n. 5 min. Tällöin tulee huolehtia, ettei irtoava lika ja vaha kuivu uudestaan lattiapintaan. Likainen liuos poistetaan lattialta vesi-imurilla, yhdistelmäkoneella tai lattiakuivaimella. Lattia huuhdotaan huolellisesti ja annetaan kuivua ennen vahausta. HUOM! Käytettäessä vahvasti emäksisiä tuotteita tulee aina varmistaa materiaalin värinkesto ja noudattaa etiketin ja käyttöturvallisuustiedotteen antamia käyttöohjeita.

Annostus

Vahanpoisto: 0,5 - 1 l / 10 l vettä

Vaativa vahanpoisto: 1 - 3 l / 10 l vettä.

Ei saa käyttää laimentamattomana.


Varastointi

Säilytetään lasten ulottumattomissa.

Käyttöturvatiedote - Bendurol Ultra vahanpoistoaine (PDF)

Tarjouspyyntö


Lähetä