Kesän poikkeukset aukioloaikoihimme: Hämeenlinnan myymälä on avoinna vain sopimuksen mukaan 20.6.-12.8. välisen ajan. Tampereen myymälä ja asiakaspalvelumme suljetaan 23.6. poikkeuksellisesti jo klo 16, Juhannusaattona 24.6. asiakaspalvelumme ja myymälämme ovat suljettuna. Pe 29.7. myymälämme ja asiakaspalvelumme ovat kiinni invenraation vuoksi. Hyvää kesää.

Lisää suosikiksi

Kärcher RM 776 Renkaanjälkien puhdistusaine 10l 6295-545

7616

Hinta:

64,90 €

52,34 € (alv 0%)

Saatavuus:

-
+
Lisää koriin

Renkaanjälkien puhdistusaine, Kärcher


Kärcher RM 776 on pyöränjälkien ja hankausjälkien poistoaine. Soveltuu erityisesti auton, kuorma-auton ja trukin jättämille renkaanjäljille.

Puhdistus:
Soveltuu manuaalisesti ja koneellisesti tapahtuvaan puhdistusmenetelmään. Suihkuta ainetta RM 776 laimentamatta lattialle, anna vaikuttaa 10 minuuttia. Varusta yhdistelmäkone valkoisilla harjoilla tai mikrokuitulaikalla. Kulloisestakin likaisuusasteesta riippuen puhdistus ja imu samalla käsittelykerralla tai imu puhdistuksen jälkeen. Jälkipuhdistus puhtaalla vedellä.

Huomautukset
Ei saa käyttää emäksiä kestämättömille pinnoille, kuten esim. alumiini, linoleumi, kumi, puu, jne. Puhdistuksessa ei saa käyttää mustia, vihreitä eikä punaisia laikkoja (värin leviämisvaara). Älä anna kuivua. Sulje astia aina huolellisesti ja pidä suljettuna, älä säilytä auringossa. Säilytä pakkaselta suojattuna.

Käyttöturvatiedote - Kärcher RM 776

Tarjouspyyntö


Lähetä