Tuoteryhmät

Lisää suosikiksi

Kärcher RM 776 Renkaanjälkien puhdistusaine 10l 6295-545

7616

Hinta:

98,60 €

79,52 € (alv 0%)

Saatavuus:

Varastossa rajoitettu määrä

-
+
Lisää koriin

Renkaanjälkien puhdistusaine, Kärcher


Kärcher RM 776 on pyöränjälkien ja hankausjälkien poistoaine. RM 776 Soveltuu erityisesti auton, kuorma-auton ja trukin jättämille renkaanjäljille.

RM 776 poistaa tehokkaasti myösöljyn, rasvan, tervan, noen ja savuhartsin sekä vaha- ja polymeeripinnoitteet.RM 776 sopii myösi teippijäämien poistoon. Voidaan käyttää myös rakennustyömaan loppusiivoukseen. NTA-vapaa.

Kärcher RM 776 renkaanjälkien puhdistusaine - Ominaisuudet
Pakkauskoko 10 l
pH 13,3 (laimentamaton)
Paino 11,2 kgPuhdistus
Soveltuu manuaalisesti ja koneellisesti tapahtuvaan puhdistusmenetelmään. Suihkuta ainetta RM 776 laimentamatta lattialle, anna vaikuttaa 10 minuuttia. Varusta yhdistelmäkone valkoisilla harjoilla tai mikrokuitulaikalla. Kulloisestakin likaisuusasteesta riippuen puhdistus ja imu samalla käsittelykerralla tai imu puhdistuksen jälkeen. Jälkipuhdistus puhtaalla vedellä.


Huomautukset
Ei saa käyttää emäksiä kestämättömille pinnoille, kuten esim. alumiini, linoleumi, kumi, puu, jne. Kokeile huomaamattomaan paikkaan mikäli olet epävarma pinnan kestävyydestä. Älä anna kuivua. Sulje astia aina huolellisesti ja pidä suljettuna, älä säilytä auringossa. Säilytä pakkaselta suojattuna. Noudata käyttö- ja suojautumisohjeita.

Kärcher RM 776 Renkaanjälkien puhdistusaine - Tuotekortti (PDF)

Kärcher RM 776 Renkaanjälkien puhdistusaine - Käyttöturvallisuustiedote (PDF)

Tarjouspyyntö


Lähetä