Lisää suosikiksi

3M Cleaner Spray (Citrus) 500ml CLEAN500 (7100178338)

14086

Hinta:

43,60 €

35,16 € (alv 0%)

Saatavuus:

Täydessä pakkauksessa: 12 kpl. Ostaessasi täyden pakkauksen saat 15% alennuksen alkuperäisestä hinnasta. Myymme tuotteita myös yksittäin.

-
+
Lisää koriin

Sitruspohjainen puhdistusaine, 3M


Sitrusöljypohjainen aerosoli puhdistusaine poistaa liima- ja teippijäänteet, lian, rasvan sekä muut vaikeasti irroitettavat aineet.


Tuotekuvaus
Tehokas puhdistusaine rasvan, öljyn, noen, liimajäänteiden ja lian poistamiseen useimmilta pinnoilta
 • . Voidaan turvallisesti käyttää monilla maalatuilla ja maalaamattomilla metalli- (myös alumiini ja teräs), lasi- ja keramiikkapinnoilla. Sopii erinomaisesti koneiden ja laitteiden puhdistaimiseen teollisuudessa. Monikäyttöinen, neutraali ja hellävarainen. Raikas sitruunan tuoksu.

 • Testaa soveltuvuus ennen laajamittaista käyttöä


  Käyttöohje
  Lue ensin turvallisuusoihjeet. Käytä vain hyvin tuuletetuiossa tiloissa. Suojaa ympäristö ruiskutussumulta ja katkaise virta käsiteltävistä laitteista. Toimii parhaiten huoneenlämpötilassa. Ravistettava hyvin enen käyttöä. Suuntaa poispäin kasvoista ja kohdista suutin purkin täplän mukaan. Suihkuta Spray Cleaneria puhdistettaville pinnoille. Anna aineen vaikuttaa hetken. Pyyhi perusteellisesti puhtaalla pyyhkeellä. Tarvittaessa pyyhi kostealla pyyhkeellä tai huuhtele vedellä.


  Sisältää
 • D-limoneeni
 • >30 % Alifaattisia hiilivetyjä
 • 5-15 % ionittomia pinta-aktiivisia aineita.


  Huomioitavaa
  Erittäin helposti syttyvää. Ärsyttää ihoa. Erittäin myrkyllistä vesieliöille, voi aiheuttaa pitkäaikaisia haittavaikutuksia vesiympäristössä. Sisältää D-Limoneenia. Voi aiheuttaa allergisen reaktion. Painepakkaus. Ei saa säilyttää auringonpaisteessa eikä yli 50 asteen lämpötilassa. Ei saa puhkaista eikä polttaa tyhjänäkään. Ei saa suihkuttaa avotuleen eikä hehkuvaan aineeseen. Eristettävä sytytyslähteistä - Tupakointi kielletty. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Huolehdittava hyvästä ilmanvaihdosta. Vältettävä höyryn tai sumun hengittämistä. Vältettävä päästämistä ympäristöön. Lue erityisohjeet / käyttöturvallisuustiedote.

  Käyttöturvatiedote - 3M Citrus Cleaner (PDF)

 • Tarjouspyyntö


  Lähetä