Kesän poikkeukset aukioloaikoihimme: Hämeenlinnan myymälä on avoinna vain sopimuksen mukaan 20.6.-12.8. välisen ajan. Tampereen myymälä ja asiakaspalvelumme suljetaan 23.6. poikkeuksellisesti jo klo 16, Juhannusaattona 24.6. asiakaspalvelumme ja myymälämme ovat suljettuna. Pe 29.7. myymälämme ja asiakaspalvelumme ovat kiinni invenraation vuoksi. Hyvää kesää.

Lisää suosikiksi

Kiilto Kasperi kalkinpoistoaine 5l T7435.005

2817

Hinta:

60,71 €

48,96 € (alv 0%)

Saatavuus:

Täydessä pakkauksessa: 3 kpl. Ostaessasi täyden pakkauksen saat 15% alennuksen alkuperäisestä hinnasta. Myymme tuotteita myös yksittäin.

-
+
Lisää koriin

Kalkinpoistoaine, Kiilto


Kasperi on kosteiden tilojen puhdistusaine saostumien ja ruosteen poistoon. Uimahallien ja kylpylöiden vaahtopesumenetelmiin. Käytetään siivouksessa jaksoittain. Sopii keittiötiloihin kalkinpoistoon.
Voidaan käyttää myös rakennusten käyttöönottosiivouksissa rakennuspölyn poistamiseen pinnoilta.


Ominaisuudet

Miedon tuoksuinen, väriaineeton ja vaahtoava hapan puhdistusaine. Se liuottaa tehokkaasti kalkki- ja ruostesaostumia. Kiilto Kasperi sisältää metaanisulfonihappoa. Tuotteelle on myönnetty Pohjoismainen ympäristömerkki ja Allergiatunnus.


Käyttö- ja annostusohje

 • Saostumien poisto 1–4 ml/1 l vettä.
 • Jaksottaiseen saostumien poistoon 10 ml / 1 l vettä.
 • Vaahtopesumenetelmään 20 ml / 1 l vettä
 • Rakennuspölyn poisto annostus 1 ml / 1 l vettä.

  Kastele puhdistettava alue ensin puhtaalla vedellä. Anna Kiilto Kasperin vaikuttaa 5-10 min. ja pese pinta puhtaaksi. Huuhtele pinnat puhtaalla vedellä pesun jälkeen. Neutraloi tarvittaessa emäksisellä
  puhdistusaineella esim. Kiilto Sartek 2:lla tai Kiilto C4 Maxilla. Kuivaa pinnat lopuksi. Käytä annosteluun annostelulaitetta, -pumppua tai -mittaa.
  Tuotekoostumus
  Ionittomia tensidejä 5-15%
  Amfoteerisiä tensidejä < 5%  Tekniset tiedot
  - Ulkonäkö väritön neste
  - Hajusteeton
  - pH tiivisteessä 1,0
  - pH käyttöliuoksessa 2,5  Käyttö- ja ympäristöturvallisuus

  Voimakas happoliuos ja karkeat pesimet saattavat vaurioittaa lasitettuja ja kiillotettuja pintoja. Älä sekoita Kiilto Kasperia klooripitoisten aineiden kanssa.

  Käytettävä suojakäsineitä ja suojalaseja. Roiskeet silmistä huuhdeltava runsaalla vedellä, yhteys lääkäriin. Käyttöturvallisuustiedote ja tyhjän tuotepakkauksen hävitysohje: www.kiiltoclean.fi.

  Käyttöturvatiedote - Kiilto Kasperi (PDF)

  ;Sertifikaatit


 • Tarjouspyyntö


  Lähetä