Kiirastorstaina 28.3 suljemme poikkeuksellisti klo 16:00. Palvelemme normaalisti jälleen tiistaina 02.04. Mukavaa pääsiäistä!

Tuoteryhmät

Lisää suosikiksi

Kiilto Kasperi kalkinpoistoaine 1l T7435.001

2677

Hinta:

14,38 €

11,60 € (alv 0%)

Saatavuus:

Varastossa

Täydessä pakkauksessa: 6 kpl. Ostaessasi täyden pakkauksen saat 15% alennuksen alkuperäisestä hinnasta. Myymme tuotteita myös yksittäin.

-
+
Lisää koriin

Kalkinpoistoaine, Kiilto


Kasperi on kosteiden tilojen puhdistusaine saostumien ja ruosteen poistoon. Uimahallien ja kylpylöiden vaahtopesumenetelmiin. Käytetään siivouksessa jaksoittain. Sopii keittiötiloihin kalkinpoistoon.
Voidaan käyttää myös rakennusten käyttöönottosiivouksissa rakennuspölyn poistamiseen pinnoilta.


Ominaisuudet

Miedon tuoksuinen, väriaineeton ja vaahtoava hapan puhdistusaine. Se liuottaa tehokkaasti kalkki- ja ruostesaostumia. Kiilto Kasperi sisältää metaanisulfonihappoa. Tuotteelle on myönnetty Pohjoismainen ympäristömerkki ja Allergiatunnus.


Käyttö- ja annostusohje

  • Saostumien poisto 1–4 ml/1 l vettä.
  • Jaksottaiseen saostumien poistoon 10 ml / 1 l vettä.
  • Vaahtopesumenetelmään 20 ml / 1 l vettä
  • Rakennuspölyn poisto annostus 1 ml / 1 l vettä.

    Kastele puhdistettava alue ensin puhtaalla vedellä. Anna Kiilto Kasperin vaikuttaa 5-10 min. ja pese pinta puhtaaksi. Huuhtele pinnat puhtaalla vedellä pesun jälkeen. Neutraloi tarvittaessa emäksisellä
    puhdistusaineella esim. Kiilto Sartek 2:lla tai Kiilto C4 Maxilla. Kuivaa pinnat lopuksi. Käytä annosteluun annostelulaitetta, -pumppua tai -mittaa.




    Tuotekoostumus
    Ionittomia tensidejä 5-15%
    Amfoteerisiä tensidejä < 5%







    Tekniset tiedot
    - Ulkonäkö väritön neste
    - Hajusteeton
    - pH tiivisteessä 1,0
    - pH käyttöliuoksessa 2,5



    Käyttö- ja ympäristöturvallisuus

    Voimakas happoliuos ja karkeat pesimet saattavat vaurioittaa lasitettuja ja kiillotettuja pintoja. Älä sekoita Kiilto Kasperia klooripitoisten aineiden kanssa.

    Käytettävä suojakäsineitä ja suojalaseja. Roiskeet silmistä huuhdeltava runsaalla vedellä, yhteys lääkäriin. Käyttöturvallisuustiedote ja tyhjän tuotepakkauksen hävitysohje: www.kiiltoclean.fi.

    Käyttöturvatiedote - Kiilto Kasperi (PDF)

    Sertifikaatit



    tunnus

  • Tarjouspyyntö


    Lähetä