Lisää suosikiksi

Ecolab Super Glitz lattiavaha 5l 3009200

1090

Hinta:

101,01 €

81,46 € (alv 0%)

Saatavuus:

Täydessä pakkauksessa: 2 kpl. Myymme tuotteita myös yksittäin.

-
+
Lisää koriin

Lattiavaha, Ecolab


Super Glitz on korkealaatuinen metalloitu, itsekiillottuva lattiavahavaha, joka sopii kaikille lattiapäällysteille, lukuun ottamatta parketti-, puu- ja tekstiililattioita. Korkean kiintoainepitoisuutensa ansiosta se soveltuu erinomaisesti myös high speed -menetelmiin.

Ominaisuudet

Super Glitz on optimaalinen vaihtoehto kovan kulutuksen kohteisiin. Vahan pinta hylkii tehokkaasti likaa. Super Glitzillä on hyvä tarttuvuus ja se levittyy helposti. Tuote ei vaahtoa ja levitysjälki on tasainen. Super Glitzillä vahatut lattiat saavat kauniin silkinkiillon, mutta ne eivät ole liukkaita. Tarvittaessa vahakalvo on helposti poistettavissa.

pH-arvo

konsentraatti: 8,7

Käyttö

Kuivalle, peruspuhdistetulle lattialle levitetään ohut kerros vahaa. Levityskertojen välillä annetaan kuivua 20 - 30 min. Linoleumilattialle tarvittaessa pidempi kuivumisaika. Muovi- ja kivilattiat, kulunut linoleum: 2 kerrosta vahaa. Uusi linoleum, kalvopintaiset muovimatot tai pinnoitetut lattiat: 1 kerros vahaa.

Ylläpitohoito

Päivittäinen puhdistus neutraalilla tai heikosti emäksisellä tuotteella (Brial shine, Brial Clean, Brial forte). Erittäin kovan kulutuksen kohteisiin suositellaan joko Induria tai Indur brillant plussaa. Optimaalisen tuloksen jatkohoidossa saa käyttämällä tarvittaessa voimakkaammin hoitavia tuotteita, esimerkiksi Indur ultraa 1 - 4 kertaa kuukaudessa.
HS-SHS-UHS -menetelmät soveltuvat erinomaisesti Super Glitz -vahalle.

Riittoisuus
0,3 - 1,5 l/100 m2

Varastointi
Suojattava jäätymiseltä.

Käyttöturvatiedote - Super Glitz lattiavaha (PDF)

Tarjouspyyntö


Lähetä