Kesän poikkeukset aukioloaikoihimme: Hämeenlinnan myymälä on avoinna vain sopimuksen mukaan 20.6.-12.8. välisen ajan. Tampereen myymälä ja asiakaspalvelumme suljetaan 23.6. poikkeuksellisesti jo klo 16, Juhannusaattona 24.6. asiakaspalvelumme ja myymälämme ovat suljettuna. Pe 29.7. myymälämme ja asiakaspalvelumme ovat kiinni invenraation vuoksi. Hyvää kesää.

Lisää suosikiksi

Soledo Kiven tehopesu 10l 5003-10

7344

Hinta:

55,50 €

44,76 € (alv 0%)

Saatavuus:

-
+
Lisää koriin

Kiven erikospesuaine, Soledo


Erikoispesuaine kivipintojen ylläpito- ja peruspesuihin sekä pinttyneiden vaha- ja pinnoitekerrostumien poistoon. Säännöllisellä Kiven tehopesun käytöllä estetään likapinttymistä ja pesuainejäämistä johtuvan harmaan kalvon muodostuminen kiven pintaan. Soveltuu kaikkien vahaamattomien kivipintojen puhdistukseen, erityisesti kivisuojalla käsiteltyjen pintojen päivittäispesuun.

Käyttöohje
- Ylläpitopesu: 3-5 dl/100 l vesisäiliö
- Peruspesu: 1 l/10 l haaleaa vettä.
Peruspesussa ja vahanpoistossa seosta levitetään puhdistettavalle pinnalle, annetaan vaikuttaa, ajetaan koneella ja huuhdotaan huolellisesti. Harjojen käyttö tehostaa saumojen puhdistumista ja parantaa pesutulosta.

Siivoussuositus
Pese kivilattia päivittäin normaalisti Kiven tehopesulla. Runsaasti likaantuvat alueet: aja ensin yhdistelmäkoneella imujalka ylhäällä, jätä Kiven tehopesuliuos vaikuttamaan 3-5 min. Pese alue lopuksi alhaisella ajonopeudella. Kivisuojalla käsitelty lattia pestään lisäksi viikoittain Soledo Kiven hoitopesulla.

pH
Tiiviste 12,5
Käyttöliuos 11

Käyttöturvatiedote - Soledo kiven tehopesu

Tuotekortti - Soledo kiven tehopesu

soledo kiven tehopesu

Tarjouspyyntö


Lähetä