Kesän poikkeukset aukioloaikoihimme: Hämeenlinnan myymälä on avoinna vain sopimuksen mukaan 20.6.-12.8. välisen ajan. Pe 29.7. myymälämme ja asiakaspalvelumme ovat kiinni invenraation vuoksi. Hyvää kesää!

Lisää suosikiksi

Kiilto Visionoil puhdistusemulsio 1l 41120

5830

Hinta:

18,05 €

14,56 € (alv 0%)

Saatavuus:

Täydessä pakkauksessa: 6 kpl. Ostaessasi täyden pakkauksen saat 15% alennuksen alkuperäisestä hinnasta. Myymme tuotteita myös yksittäin.

-
+
Lisää koriin

Puhdistusemulsio, Kiilto


Visionoil on puhdistusemulsio kovien pintojen (myös vahattujen) pölynsidontaan ja puhdistukseen. Soveltuu hyvin myös puu- ja nahkapinnoille. Ei lasipinnoille.


Ominaisuudet

Kasviöljyihin perustuva puhdistusemulsio, joka sitoo pölyä ja irtolikaa tehokkaasti ja pitkään. Siivousalan Menetelmä- ja Aikastandardi: L026. Käytetään käsimenetelmin.


Käyttö- ja annostusohje

Suihkuta 3-4 painallusta (= 1-2 g) moppiin tai siivouspyyhkeeseen. Anna imeytyä. Moppaa tai pyyhi pinta. Kun työväline ei enää sido pölyä, vaihda se uuteen Kiilto Visionoililla käsiteltyyn työvälineeseen

Ravista tarvittaessa. Yliannostus saattaa tehdä pinnan liukkaaksi. Varastoitaessa tuote saattaa erottua, mutta palautuu ravistettaessa ennalleen.

Tuotekoostumus
Ionittomia tensidejä < 5%
Hajustetta Lisää työskentelyn miellyttävyyttä
Bentsyylihemiformaali Säilöntäaine


Tekniset tiedot
- Ulkonäkö valkoinen neste
- Tuoksu hajustettu
- pH tiivisteessä 8,0Käyttö- ja ympäristöturvallisuus

Vältä tarpeetonta ihokosketusta. Jatkuvassa käytössä suositellaan suojakäsineitä. Roiskeet silmistä huuhdeltava runsaalla vedellä, tarvittaessa yhteys lääkäriin. Käyttöturvallisuustiedote ja tyhjän
tuotepakkauksen hävitysohje: www.kiiltoclean.fi.

Käyttöturvatiedote - Kiilto Visionoil (PDF)

;Sertifikaatit

Tarjouspyyntö


Lähetä