Tuoteryhmät

Lisää suosikiksi

Ecolab Indur Ultra M 2x5l 9051190

2860

Hinta:

176,69 €

142,49 € (alv 0%)

Saatavuus:

Tilaustuote, kysy saatavuutta

-
+
Lisää koriin

Lattianhoitoaine, Ecolab


Indur ultra M on korkealaatuinen lattioiden ylläpitohoitoaine, joka soveltuu sekä vesivahalla vahatuille että vahaamattomille lattiapinnoille. Indur ultra m:ää voidaan käyttää sekä käsityömenetelmissä että koneellisesti työskenneltäessä. Indur ultra M sopii erinomaisesti yhdistelmäkoneeseen ja high speed -menetelmiin.

Ominaisuudet
Indur ultra M puhdistaa ja suojaa lattiapinnat tehokkaasti. Säännöllisesti käytettynä Indur ultra M ylläpitää ja palauttaa kiillon jo käsityömenetelmillä, jolloin perinteistä sumupuhdistusta ei tarvita. Indur ultra M soveltuu erinomaisesti myös koneellisiin menetelmiin, jolloin puhdistustehoon ja kiiltoasteeseen voidaan oleellisesti vaikuttaa menetelmävalinnalla. Indur ultra M -käsittely poistaa lattiasta sen mahdollisen liukkauden. Säännöllinen Indur ultran käyttö vähentää oleellisesti perussiivousten ja vahausten tarvetta. Tuote on vaahtoamaton ja hajustamaton.

Pesuaineasetus 648/2004 mukaisesti sisältää
>30 % polykarboksylaatteja
<5 % ionittomia tensidejä
Sisältää säilöntäaineita (Choloroacetamide)

pH-arvo
8,2 - 8,8 (100%)
Käyttöliuos 8,0

Annostus
Kosteapyyhintä:
Lattian päivittäinen, säännöllinen puhdistus suositellaan tehtäväksi joko Brial shinella, Brial Cleanillä tai Brial fortella. 1 - 4 kertaa kuukaudessa Indur ultra M -pyyhintä käyttäen annostuksena alkaen 1 dl / 5 l vettä.
Yhdistelmäkone:
1 - 4 kertaa kuukaudessa alkaen 1 dl / 5 l vettä.
High speed -menetelmät:
1. Lattia käsitellään ensin Indur ultra M:llä joko käyttäen kosteapyyhintämenetelmää tai yhdistelmäkonetta. Pinnan kuivuttua lattia kiillotetaan HS-, SHS- tai UHS-koneella käyttäen kyseiseen koneeseen soveltuvaa laikkaa.
2. Sumupuhdistus: Annostus 1:10 - 1: 3
3. Pesevä HS-kone: Annostus 1:20 - 1:50
Annostusta voidaan nostaa paikalliset olosuhteet ja likaisuusaste huomioiden.

Varastointi
Suojattava jäätymiseltä.

Tarjouspyyntö


Lähetä