Kesän poikkeukset aukioloaikoihimme: Hämeenlinnan myymälä on avoinna vain sopimuksen mukaan 20.6.-12.8. välisen ajan. Pe 29.7. myymälämme ja asiakaspalvelumme ovat kiinni invenraation vuoksi. Hyvää kesää!

Lisää suosikiksi

Kiilto Kisu BT peruskäsittelyaine 5l T7079.005

6962

Hinta:

115,79 €

93,38 € (alv 0%)

Saatavuus:

Täydessä pakkauksessa: 3 kpl. Ostaessasi täyden pakkauksen saat 15% alennuksen alkuperäisestä hinnasta. Myymme tuotteita myös yksittäin.

-
+
Lisää koriin

Betonilattioiden peruskäsittelyaine, KiiltoClean


Kisu BT on peruskäsittelyaine huokoisille pintamateriaaleille kuten mosaiikkibetonille ja lasittamattomalle kivimateriaalille. Voidaan käyttää myös vanhan ja erittäin huokoisen linoleumilattian kyllästämiseen. Ei sovellu kuivapuristelaatoille.

Ominaisuudet:
Kisu BT täyttää pinnan huokoset eikä muodosta pintaan näkyvää kalvoa. Kisu BT estää lian imeytymisen itse materiaaliin. Käsittelyä ei voida poistaa tavanomaisilla vahanpoistomenetelmillä.

Käyttöohje:
Käsiteltävän pinnan tulee olla huokoinen, puhdas ja kuiva. Mikäli pinta on liian tiivis tai likainen, Kisu BT ei imeydy ja kuivuttuaan irtoaa. Imeytymisen saattaa estää myös lattiaan aiemmin laitettu öljypohjainen kivenkäsittelyaine. Huomioi, että erittäin huokoiset lattiamateriaalit vaativat pitkän (jopa 24h) kuivumisajan pesun jälkeen. Kytke lattialämmitys pois hyvissä ajoin ennen käsittelyä Kisu BT:llä. Levitä yksi kerros ja anna imeytyä. Ainetta ei saa käyttää liikaa, sen pitää imeytyä kokonaisuudessaan pintamateriaaliin. Levitä tarvittaessa toinen kerros. Pintaan näkyväksi kerrokseksi jäänyt Kisu BT voidaan heti kuivuttuaan poistaa pesemällä esim. Linolilla tai sen voidaan antaa vain kulua pois. Kuiva Kisu BT-käsitelty lattia voidaan vahata esim. Silk Stone tai Loisto-vahoilla.

Tekniset tiedot:
Ominaispaino n. 1,02 kg / dm³
Ulkonäkö valkoinen, maitomainen neste
Kuivumisaika 1-24 h
Riittoisuus 25 - 50 m² / 1 l
pH n. 8

Huomio:
Suojattava jäätymiseltä.

Käyttö- ja ympäristöturvallisuus:
Käytettävä suojakäsineitä. Huolehdi hyvästä tuuletuksesta työtilassa. Roiskeet silmistä huuhdeltava runsaalla vedellä, yhteys lääkäriin. Käyttöturvallisuus-tiedote ja tyhjän tuotepakkauksen hävitysohje: katso www.kiiltoclean.fi

Käyttöturvatiedote - Kisu BT peruskäsittelyaine

kiiltoclean Kisu BT peruskäsittelyaine

Tarjouspyyntö


Lähetä