Kiirastorstaina 28.3 suljemme poikkeuksellisti klo 16:00. Palvelemme normaalisti jälleen tiistaina 02.04. Mukavaa pääsiäistä!

Tuoteryhmät

Lisää suosikiksi

Soledo Kivisuoja 10l 5004-10

7346

Hinta:

371,79 €

299,83 € (alv 0%)

Saatavuus:

Tilapäisesti loppu varastosta

-
+
Lisää koriin

Kivisuoja, Soledo


Silaani- ja liuotinpohjainen kiven suojakäsittelyaine. Estää lian, pesuaineiden ja kosteuden imeytymisen. Ei jätä kalvoa, ei liukasta pintaa ja on hengittävä. Uusille pinnoille heti asennuksen jälkeen, saumauksen kuivuttua 1-2 vrk. Vanhoille pinnoille kunnostustyön yhteydessä. Uusintakäsittely 1-5 vuoden välein.

Käyttökohteet ja pintamateriaalit
Lattia- ja seinäpinnat, kivitasot, tulisijat sekä niissä olevat saumat. Mosaiikkibetoni, graniitti, marmori, kalkki-, liuske- ja vuolukivi sekä tiilipinta.

Käyttöohje
Sumutetaan sellaisenaan puhtaalle ja kuivalle pinnalle ohut kerros noin 30-40 cm etäisyydeltä. Annetaan imeytyä. Tasoitetaan pölymopilla tai liinalla ja annetaan kuivua. Toistetaan käsittely pinnan huokoisuudesta riippuen. Viimeistely valkoisella laikalla lattianhoitokoneella tai karkealla liinalla. Täysi suojateho 2 vrk:ssa.

Siivoussuositus
Käyttöönottosiivous yhdistelmä- tai lattianhoitokoneella sekä yleispesuaineella. Ylläpitosiivous päivittäin Soledo Kiven tehopesulla pH 12,5. Käsittelyn tehon ylläpitoon viikoittain Soledo Kiven hoitopesu. Käsittely ei estä vahausta.

Riittoisuus
30-50 m2/l, käytä hegityssuojainta.

Käyttöturvatiedote - Soledo kivisuoja

Tuotekortti - Soledo kivisuoja

soledo kivisuoja

Tarjouspyyntö


Lähetä