Kesän poikkeukset aukioloaikoihimme: Hämeenlinnan myymälä on avoinna vain sopimuksen mukaan 20.6.-12.8. välisen ajan. Pe 29.7. myymälämme ja asiakaspalvelumme ovat kiinni invenraation vuoksi. Hyvää kesää!

Lisää suosikiksi

Soledo Sauma- ja laattasuoja 5l 5007-5

7343

Hinta:

140,55 €

113,35 € (alv 0%)

Saatavuus:

Täydessä pakkauksessa: 3 kpl. Myymme tuotteita myös yksittäin.

-
+
Lisää koriin

Sauma- ja laattasuoja, Soledo


Estää lian, pesuaineiden ja kosteuden imeytymisen. Uusille pinnoille heti asennuksen jälkeen, saumauksen kuivuttua 1-2 vrk. Uusilta pinnoilta poistetaan laastihärme Soledo laastijäämien poistajalla. Vanhoille pinnoille kunnostuksen yhteydessä. Käsittely ei jätä kalvoa eikä liukasta pintaa.

Käyttökohteet ja pintamateriaalit
Lattia- ja seinäpintojen sementtipohjaiset saumat. Kuivapuristelaatat, klinkkeri- sekä kaakelipinnat niin kuiva- kuin märkätiloissa. Marketit, liike- ja toimistotilat, kylpylät, hotellit ym. julkiset tilat sekä kotitaloudet.

Käyttöohje
Levitetään sellaisenaan puhtaalle ja kuivalle pinnalle lastalla tai sumuttamalla. Laattapinnalle ainetta jää ohut kerros, saumat kastellaan märäksi reilulla kerroksella. Annetaan imeytyä ja kuivahtaa muutama minuutti. Toista saumojen käsittely, jolloin varmistetaan aineen riittävä imeytyminen saumoihin. Lopuksi laattapinta kuivataan vinosti sauman yli vetäen lastalla tai liinalla pyyhkien. Käyttövalmis viimeistelyn jälkeen. Täysi suojateho muodostuu 2 vrk:ssa.

Siivoussuositus
Säännöllisellä harjojen käytöllä varmistetaan saumojen puhdistuminen. Viikkopesuun Soledo Kiven tehopesu. Riitoisuus 50-60 m2, riippuen pinnan huokoisuudesta ja saumaleveydestä.

Käyttöturvatiedote - Soledo Sauma- ja laattasuoja

Tuotekortti - Soledo Sauma- ja laattasuoja

soledo Sauma- ja laattasuoja

Tarjouspyyntö


Lähetä