Kesän poikkeukset aukioloaikoihimme: Hämeenlinnan myymälä on avoinna vain sopimuksen mukaan 20.6.-12.8. välisen ajan. Tampereen myymälä ja asiakaspalvelumme suljetaan 23.6. poikkeuksellisesti jo klo 16, Juhannusaattona 24.6. asiakaspalvelumme ja myymälämme ovat suljettuna. Pe 29.7. myymälämme ja asiakaspalvelumme ovat kiinni invenraation vuoksi. Hyvää kesää.

Lisää suosikiksi

Soledo Kivisuojasuihke 400ml 4012

6331

Hinta:

18,50 €

14,92 € (alv 0%)

Saatavuus:

Täydessä pakkauksessa: 6 kpl. Myymme tuotteita myös yksittäin.

-
+
Lisää koriin

Kivisuojasuihke, Soledo


Suojaa ja siisteyttä kivipinnoille. Uusille pinnoille heti asennuksen jälkeen, saumauksen kuivuttua 1-2 vrk. Vanhoille pinnoille huolellisen puhdistuksen jälkeen. Kylläste estää lian, pesuaineiden ja kosteuden imeytymistä kiveen. Käsittely ei jätä kalvoa, ei liukasta pintaa ja on hengittävä.

Käyttökohteet ja pintamateriaalit
Lattia- ja seinäpinnat, kivitasot, tulisijat, saumat. Luonnonkivet: graniitti, marmori, liuske- ja vuolukivi. Sisustuskivet sekä klinkkeri ja tiilipinnat.

Käyttöohje
Kivisuojaa sumutetaan laimentamattomana puhtaalle ja kuivalle pinnalle ohut kerros n. 30-40 cm etäisyydeltä. Annetaan imeytyä. Tasoitetaan liinalla ja annetaan kuivua. Toistetaan käsittely pinnan huokoisuudesta riippuen. Lopuksi pinta viimeistellään karkealla liinalla, jonka jälkeen pinta on käyttövalmis.

Muuta huomioitavaa
Täysi suojateho 2 vrk:ssa.
Riittoisuus n. 10-15 m2

Käyttöturvatiedote - Soledo kivisuojasuihke

Tuotekortti - Soledo kivisuojasuihke

soledo kivisuojasuihke

Tarjouspyyntö


Lähetä