Kesän poikkeukset aukioloaikoihimme: Hämeenlinnan myymälä on avoinna vain sopimuksen mukaan 20.6.-12.8. välisen ajan. Pe 29.7. myymälämme ja asiakaspalvelumme ovat kiinni invenraation vuoksi. Hyvää kesää!

Lisää suosikiksi

LitoClean Jauhemainen happo/puhdistusaine 1kg

4399

Hinta:

16,70 €

13,47 € (alv 0%)

Saatavuus:

-
+
Lisää koriin

Jauhemainen happo/puhdistusaine


LitoClean on tiivistetty jauhemainen happo/puhdistusaine. Sitä käytetään keraamisten seinä- ja lattialaattojen puhdistamiseen. Erityiskoostumuksensa ansioista se on yhtä tehokas tahranpoistaja, kuin muut vahvemmat hapot, mutta se ei haihduta vaarallisia tai myrkyllisiä höyryjä.

Käyttötavat
Sopii sementin, kalkin, sementtipohjaisten kiinnitysaineiden jäämien, sekä värillisten saumalaastien aiheuttamien tahrojen puhdistamiseen keraamisista seinä- ja laattalaatoista.

Käyttöohjeet
- Jos käsiteltävät pinnat ovat hyvin imukykyisiä (betoni, huokoiset keramiikkalaatat jne.), kastele ne runsaalla puhtaalla vedellä, kunnes maksimaalinen imeytymisaste saavutetaan. Levitä LitoClean ja anna sen vaikuttaa noin 5-10 minuuttia.
- Käytä huopalastaa tai hankaussientä jäämien poistamiseen.
- Poista happoliuos lattialta käyttäen sientä tai kumilastaa.
- Huuhtele huolellisesti puhtaalla vedellä. Näin käytettynä LitoClean ei vahingoita lasitusta tai sellaisten laattojen pintaa, joiden haponkestävyys on minimaalinen.
- Tuote voidaan lamientaa vedellä (sekoitussuhde 8-10 osaa LitoCleania 100 osaa vettä).
- Jos olet epävarma tuotteen sopivuudesta, kokeile ensin pienelle alueelle, jotta vältyt ongelmilta.

Tärkeää
Älä koskaan käytä LitoCleania marmoriin tai sellaisiin keraamisiin laattoihin, jotka eivät ole haponkestäviä. Käytä aina suojahansikkaita, kumisaapaita ja suojalaseja. Huom! Tuote sisältää sulfonihappoa, joka ärsyttää silmiä. Vältä tuotteen joutumista silmiin tai iholle. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele välittömästi vedellä ja ota yhteys lääkäriin. Pidä tuote poissa lasten ulottuvilta ja tarkista että astia on aina kunnolla suljettu. Ei saam sekoittaa muiden aineiden kanssa.

Tekniset tiedot
- Koostumus: rakeinen jauho
- Väri: valkoinen
- Ominaispaino: 1,22 kg/l
- Aktiivinen aine: 100%
- Varastointiaika: 12kk alkuperäisessä astiassa
- Myrkyllisyys: ärsyttävää
- Tulenarkuus: ei
- Käyttölämpötila: 0 C - 40 C
- Menekki: 6-10 m2/ kg

Tarjouspyyntö


Lähetä