Kiirastorstaina 28.3 suljemme poikkeuksellisti klo 16:00. Palvelemme normaalisti jälleen tiistaina 02.04. Mukavaa pääsiäistä!

Tuoteryhmät

Lisää suosikiksi

Heti Jälkidesi spray 8x750ml 1000000523

16873

Hinta:

160,60 €

129,52 € (alv 0%)

Saatavuus:

Tilaustuote, 1-2 viikkoa

-
+
Lisää koriin

Käyttövalmis desinfiointiaine, Berner


Käyttövalmis liuos elintarvike- ja muiden korkean hygienian tilojen puhtaiden pintojen, sekä laitteiden päivittäiseen desinfiointiin. Käytä tuotetta väli- tai loppudesinfiointiin, jolloin varmistat hygieenisen lopputuloksen.

Ominaisuudet

Käyttövalmis. Viimeistelee puhdistustuloksen tehokkaasti tuhoten pinnoilta bakteerit, useimmat homeet, hiivat, sekä virukset, kuten esim. norovirus
  • Haihtuu pinnoilta nopeasti
  • Ei vaadi erillistä huuhtelua
  • Ei sisällä pinta-aktiivisia aineita
  • Soveltuu käytettäväksi alkoholia kestävillä pinnoilla, sekä pinnoilla jotka joutuvat kosketuksiin elintarvikkeiden kanssa

    Käyttö

    Sumuta tuote puhtaalle ja kuivalle pinnalle esim. sumutinpulloa tai painesumutinkannua apuna käyttäen. Tuotteen voi myös nannostella suoraan pinnalle ja pyyhkiä kertakäyttöpyyhkeellä, kuten HETI Kuitupyyhkeellä.

    Annostelu

    Käytetään laimentamattomana.


    Pakkaus ja ympäristö

    Tuotetta ei saa laskea laimentamattomana vesistöön tai maaperään.
    Pienet määrät voidaan tarvittaessa hävittää laimennettuna viemäriverkon kautta. Suuret määrät hävitetään paikallisen jätehuoltoviranomaisen ohjeiden mukaisesti.
    Pakkauskartonki soveltuu kierrätykseen. Pullo ja etiketti ovat uusiokäyttöön soveltuvaa PE-muovia. PE-muovi voidaan myös hyödyntää materiaalikierrätykseen sekä energiatuotannossa.
    Sumutinpullon pumppu sisältää metallia, joten se tulee hävittää sekajätteenä.

    Varastointi

    Säilytettävä kuivassa ja viileässä suljettuna. Säilytettävä erillään tulenlähteistä. Tuote on helposti syttyvä, säilytettävä pystyasennossa.

    Muuta huomioitavaa

    Tuote saattaa ärsyttää silmiä ja limakalvoja. Mikäli tuotetta käytetään yhtäjaksoisesti pitkiä aikoja, suosittelemme tarkistamaan käyttöturvallisuustiedotteesta tarvittavat suojavarusteet tai ottamaan yhteyttä valmistajaan.

    Tekniset tiedot
  • Isopropanolia 35-45 %
  • Denaturoitua etanolia 30-40 %
  • pH n. 8,0

    Käyttöturvatiedote - HETI Jälkidesi Spray (PDF)
  • Tarjouspyyntö


    Lähetä