Tuoteryhmät

Lisää suosikiksi

Kiilto Erizyme konepesuaine 3x5l 8137

5377

Hinta:

281,84 €

227,29 € (alv 0%)

Saatavuus:

Tilapäisesti loppu varastosta

-
+
Lisää koriin

Konepesuaine, Kiilto


Erizyme on entsyymitehosteinen konepesuaine terveydenhuollon ja suun terveydenhoidon instrumenttien pesu- ja desinfiointikoneisiin sekä ultraäänipesulaitteisiin

Käyttökohteet

Välinehuolto, leikkausosastot, hammashuolto. Soveltuu vaativaan ammattikäyttöön ja kaikillekonepestäville, myös herkille materiaaleille, mm. alumiini. Ammattikäyttöön.


Ominaisuudet

Erizyme on vaativaan ammattikäyttöön tuotekehitetty konepesuaine. Sen neutraali pH sopii useimmille materiaaleille. Hyvä pesuteho vähentää välineistön mekaanisen esikäsittelyn tarvetta, tämä voi ajan säästön lisäksi vaikuttaa myös työturvallisuuteen. Hyvä pesutulos saavutetaan pienellä pesuaineannostuksella. Erizyme konepesuaineen pesuteho on tutkittu Helsingin yliopiston HjeltInstituutin Kansanterveystieteen osaston Hygienian ja mikrobiologian laboratoriossa tehdyllä puhdistustehon tutkimuksella. Erizyme sisältää mm. proteaasi-entsyymiä, joka irrottaa hyvin valkuaisainelikaa.

Käyttö- ja annostusohje

Liitä kanisteri pesukoneen automaattiannostelijaan. Ohjeellinen annostus pesu-desinfektiokoneissa on 0,15-0,3 % käyttöliuos. Ultraäänipesulaitteissa 0,5-1 % käyttöliuos. Annostukseen vaikuttavat pestävä materiaali ja veden laatu. Paras puhdistustulos saadaan 45-55°C pesulämpötilassa. Kone lämpödesinfioi puhdistetut ja huuhdotut instrumentit sekä kammion valitun pesuohjelman mukaisesti.
Tuotekoostumus
Ionittomia tensidejä < 5%
Amfoteerisiä tensidejä < 5%
Kompleksointiainetta 5-15 %
Monopropyleeniglykolia 15-30 %
Vaahdonestoainetta polymeeriseos, estää vaahdon muodostumisen ja helpottaa huuhtelua
Entsyymejä proteaasi, pilkkoo valkuaisaineita


Tekniset tiedot
- Ulkonäkö kellertävä neste
- Tuoksu hajustettu
- pH tiivisteessä 7,5Käyttö- ja ympäristöturvallisuus

Erizyme konepesuaineeseen liittyvistä mahdollisista vakavista vaaratilanteista tulee ilmoittaa valmistajalle asiakaspalvelu@kiilto.com ja lääkinnällisistä laitteista vastaavalle viranomaiselle
(Suomessa Fimea). Lue käyttö- ja suojausohjeet käyttöturvallisuustiedotteesta.

Käyttöturvatiedote - Kiilto Erizyme (PDF)

Tarjouspyyntö


Lähetä