Yrityksemme on muuttanut. Uusi osoitteemme on Autovarikonkatu 15, 33840 Tampere.

Lisää suosikiksi

Kiilto Nocospray2 Desinfiointilaite 4062282

12289


Saatavuus:

Pyydä tarjous

Desinfiointilaite, Kiilto


Nocospray on vetyperoksidipitoiseen desinfiointiaineeseen perustuva höyrydesinfektiolaite esim. terveydenhuollon ja hoivakotien käyttöön sekä erikoissiivoukseen.

Vetyperoksidiin perustuva kuivahöyrytys on tehokas kovien ja pehmeiden pintojen desinfiointiin soveltuva desinfektiomenetelmä suljetuissa sisätiloissa, kuten huoneet, työtilat, ambulanssit jne.

Menetelmä ei edellytä ovien tiivistämistä tai ilmastoinnin sulkemista, mutta sumutus- ja kontaktiaikana käsiteltävässä tilassa ei voi oleskella tai käydä.

Kiilto Nocospray2 desinfiointilaite - Tekniset tiedot
Teho 1000 W
Jännite 230 V
Nimellisvirran kulutus 4,5 A
Maksimivirran kulutus 10 A
Paino 6,2 kg
Maksimi käsiteltävä tilavuus 1000 m3
Keskimääräinen nesteen kulutus 1000 ml/hKiilto Nocospray2 desinfiointilaite - Käyttöohje


Desinfektiomenetelmää suositellaan käytettäväksi siivouksen jälkeen. Erikoistilanteissa, esim. mikäli toimenpiteen tarkoituksena on henkilökunnan altistumisen ehkäisy, vetyperoksidisumutus voidaan tehdä siivousta edeltävänä toimenpiteenä.

Käsittely sisältää sumutusajan ja varoajan. Kokonaisuudessaan sen kesto on riippuu tilan kuutiomäärästä (max. 1000 m³): 32 min-2 h.

Varoaika on alle 500m³ tiloissa 30 min, suuremmissa 1 h. Sumutusajan ja varoajan aikana tilassa ei saa olla ihmisiä.

Tila on käytettävissä heti käsittelyn jälkeen. Menetelmä sisältää laitteen sekä desinfektioaineen (Nocolyse, Nocolyse Food). Aineet ja kontrolliliuskat tilattava erikseen.

Nocotest kontrolliliuskoilla voidaan varmistaa, että kuivahöyry on päässyt myös hankalasti saavutettaviin kohtiin. Tarkka ohjeistus laitteen mukana tulevassa käyttöohjeessa. Takuu 2 v.

Tarjouspyyntö


Lähetä