Tuoteryhmät

Lisää suosikiksi

Erisan Des CE desinfektioaine 12x500ml 8126

5088

Hinta:

395,00 €

318,55 € (alv 0%)

Saatavuus:

Tilaustuote, 1-2 viikkoa

-
+
Lisää koriin

Desinfektioaine, Kiilto


Erisan Des on kvatti-amiini-fenoksietanolipohjainen desinfektioaine terveydenhuollon ja hammashuollon erityistarpeisiin: desinfioivaan puhdistukseen, instrumentti- ja välinedesinfektioon sekä eritetahradesinfektioon.


Käyttökohteet

Terveydenhuollon pintojen puhdistus ja desinfektio, pesevänä desinfektioaineena UÄ-pesulaitteissa, veri- ja eritetahradesinfektio. Ei-invasiivisten välineiden ja instrumenttien desinfioiva puhdistus,
invasiivisten instrumenttien esidesinfektio ennen pesua ja sterilointia. Suun terveydenhuollon hoitoyksiköiden pintadesinfektio sekä välineiden ja instrumenttien huolto (mm. ultraäänipesulaitteessa) hygieniavaatimusten mukaisesti.

Tuotekehitetty erityisesti lääkinnällisten laitteiden ominaisuudet huomioiden, soveltuu hyvin herkille materiaaleille: alumiini, kumi, erilaiset muovit.


Ominaisuudet

Desinfektioaineina ovat didekyylidimetyyliammoniumkloridi (kvaternäärinen ammoniumyhdiste), N,N –bis (3-aminopropyyli) dodekyyliamiini (alkyyliamiini) sekä 2- fenoksietanoli, joiden yhteisvaikutuksena
saavutetaan laajakirjoinen teho bakteereja, hiivoja ja viruksia vastaan.

Erisan Des desinfektioaineen teho on todennettu: EN 13727 (bakteerit) EN 13697 (bakteerit ja fungit), EN 13624 (hiivat), EN 14476 virusidinen teho (norovirus), EN 14561 (bakteerit), EN 14562 (hiivat), myös EN 16615 One System Basic -pyyhkeiden kanssa.

Käyttö- ja annostusohje

Valmista käyttölaimennos puhtaaseen, viileään veteen. Välineliotuksessa käytetään kannellista astiaa. Käytetty liuos vaihdetaan tarvittaessa, vähintään kerran viikossa. Vaihda liuos aina, kun se on näkyvästi likaantunut.

Puhdas käyttölaimennos säilyy 4 viikkoa suljetussa astiassa ja käytettäessä One System Basic pyyhepakkausta.
Tuotekoostumus
Didekyylidimetyyliammoniumkloridi 5-15%
2-fenoksietanoli 5-15%
Isopropanolia < 5%
Ionittomia tensidejä < 5%
Trietanoliamiinia < 5%
N-(3-Aminopropyyli)-Ndodekyylipropaani-1,3- diamiini < 5%
Dietanoliamiinia < 1%Tekniset tiedot
- Ulkonäkö kellertävä neste
- Ominainen tuoksu
- pH tiivisteessä 11,0
- pH käyttöliuoksessa 10,0Käyttö- ja ympäristöturvallisuus

Erisan Des desinfektioaineeseen liittyvistä mahdollisista vakavista vaaratilanteista tulee ilmoittaa valmistajalle asiakaspalvelu@kiilto.com ja lääkinnällisistä laitteista vastaavalle viranomaiselle (Suomessa Fimea). Käytä biosidituotteita turvallisesti. Lue aina etiketti ja valmistetiedot ennen käyttöä. Tutustu käyttöturvallisuustiedotteeseen.


Käyttöturvatiedote - Kiilto Erisan Des (PDF)
Yksivaiheinen eritedesinfektio - Ohjeistus (PDF)
Kaksivaiheinen eritedesinfektio - Ohjeistus (PDF)

Tarjouspyyntö


Lähetä