Tuoteryhmät

Lisää suosikiksi

Kiilto Klorilli desinfektioaine 5l 8110

4899

Hinta:

53,12 €

42,84 € (alv 0%)

Saatavuus:

Varastossa rajoitettu määrä

Täydessä pakkauksessa: 3 kpl. Ostaessasi täyden pakkauksen saat 15% alennuksen alkuperäisestä hinnasta. Myymme tuotteita myös yksittäin.

-
+
Lisää koriin

Erikoisdesinfektioaine, Kiilto


Klorilli on kloramin T-pohjainen desinfektioaine desinfioivaan puhdistukseen, välineiden desinfektioon sekä veri- ja eritetahradesinfektioon.
Klorilli on orgaanista klooriyhdistettä sisältävä pesevä erikoisdesinfektioaine terveydenhoidon käyttöalueelle desinfioivaan puhdistukseen, välineiden desinfektioon sekä eritetahradesinfektioon myös eristystilanteissa. Biodisivalmiste ammattikäyttöön PT2.

Klorillin sisältämä orgaaninen klooriyhdiste tuhoaa tehokkaasti bakteereja, viruksia ja sieniä. Tuotteella on erinomainen lianirrotuskyky.Kiilto Klorilli erikoisdesinfektioaine - Tekniset tiedot
Pakkauskoko 5 l
Tuotteen pH 13,1
Käyttöliuoksen pH 12,0
Varastointi 5 - 25°C, 2 vuotta valmistuksesta
Valmistusmaa Suomi


Kiilto Klorilli erikoisdesinfektioaine - Koostumus
Dinatriummetasilikaattia < 5%
Klooriamiini T 5-15%
Aktiiviklooripitoisuus 2% = 20 000 ppmKäyttö- ja annostusohje
 • Tee käyttölaimennos puhtaaseen, viileään (+20°C) veteen. Mittaa vesi ja Klorilli. Noudata ohjeeksi annettuja liotusaikoja. Välineliotuksessa tee uusi käyttölaimennos 1-2 kertaa viikossa. Vaihda käytössä oleva liuos, mikäli se on näkyvästi likaista. Huuhtele välineet viileällä vedellä.
 • Pintadesinfektiossa huuhtelu ei yleensä ole tarpeen käytettäessä 500 - 1000 ppm pitoisuuksia.
 • Puhdas käyttölaimennos säilyy 4 viikkoa suljetussa astiassa ja käytettäessä One System Basic pyyhepakkausta.
 • Välineiden esidesinfektioon Klorilli Erikoisdesinfektioainetta suositellaan silloin, kun pesu viivästyy tai ei ole mahdollista. Tällöin välineet upotetaan liuokseen kauttaaltaan.


  Mikrobisidisen tehon tutkimukset
  EN 13727 (bakteerit), EN 13624 (hiivat), EN 13697 (bakteerit ja fungit), EN 14476 (polio-, adeno- ja norovirus) – täysi virusidinen teho.

  Käyttö- ja ympäristöturvallisuus
  Laimennusohjeita ja liotusaikoja noudattamalla, huolellisella huuhtomisella ja kuivaamisella minimoidaan korroosiovaikutuksia. Vältä roiskeita ja liian märkiä työskentelytapoja. Varmista, että käsiteltävä materiaali kestää kyseistä desinfektioainetta. Käytä asianmukaisia suojaimia. Käytä biosidituotteita turvallisesti. Lue aina etiketti ja valmistetiedot ennen käyttöä. Tutustu käyttöturvallisuustiedotteeseen.

  Kiilto Klorilli erikoisdesinfektioaine - Tuotekortti (PDF)
  Kiilto Klorilli erikoisdesinfektioaine - Käyttöturvatiedote (PDF)
  Yksivaiheinen eritedesinfektio - Ohjeistus (PDF)
  Kaksivaiheinen eritedesinfektio - Ohjeistus (PDF)

 • Tarjouspyyntö


  Lähetä