Tuoteryhmät

Lisää suosikiksi

Clax Magic Rust tahranpoistoaine 6x750ml 100882797

11870

Hinta:

192,63 €

155,35 € (alv 0%)

Saatavuus:

Tilaustuote, kysy saatavuutta

-
+
Lisää koriin

Tahranpoistoaine, Diversey


Clax Magic Rust on ammattimaiseen tekstiilien huoltoon kehitetty erittäin konsentroitu tahranpoistoaine. Sillä on erinomainen kyky poistaa tekstiileistä ruoste- ja rautatahroja. Tuote sopii lähes kaikille tekstiilimateriaaleille.

Ominaisuudet

Clax Magic Rust on yhdistelmä liuotinaineita ja muita puhdistavia ainesosia, joiden tehtävä on poistaa tehokkaasti ruosteen tai raudan aiheuttamia tahroja tai värjääntymiä. Tuote on osa Clax Magic tahranpoistosarjaa, joka koostuu neljästä innovatiivisesta tahranpoistoaineesta.

Edut
 • Poistaa tehokkaasti ruoste- ja rautatahrat
 • Pidentää tekstiilien käyttöikää vähentämällä uusintapesun tarvetta
 • Ultratiivistetty tuote vähentää ympäristöön kohdistuvaa kuormaa
 • Käyttövalmis, turvallinen ja helppo käyttää

  Käyttöohje

  Paras teho saadaan, jos tahranpoistoainetta käytettään tahraan ennen pesua. Anna aineen vaikuttaa 5 - 10 minuuttia, mutta ei kuitenkaan koskaan yli 15 minuuttia. Jos tarpeellista, käytä tahranpoistossa apuna harjaa. Clax Rust on vahvasti hapan (happo). Käsittelyn jälkeen tekstiili on huuhdeltava välittömästi kauttaaltaan.

  Tämän jälkeen tekstiili tulee neutraloida heikosti emäksisellä tuotteella, kuten Clax Magic Protein ja on huuhdeltava uudelleen. Jos näet äkillisen värin muutoksen käyttäessäsi Clax Magic Rustia, huuhtele tekstiili välittömästi, tekstiili tulee neutraloida heikosti emäksisellä tuotteella, kuten Clax Magic Protein, jonka jälkeen tekstiili on huuhdeltava uudelleen. Pese tekstiili normaaliin tapaan.

  Tekniset tiedot
 • Ulkonäkö: Valkoinen neste
 • pH (laimentamaton): 3,5
 • Suhteellinen tiheys: 1,01

  Käyttöturvallisuus ja varastointi

  Tämä tuote on tarkoitettu vain ammattikäyttöön. Säilytetään alkuperäisessä pakkauksessa suljettuna, suurilta lämpötilojen vaihteluilta suojattuna. Ohjeet tuotteen käsittelyyn ja hävittämiseen löytyvät erillisestä käyttöturvallisuusteidotteesta.

  Käyttöturvatiedote - Clax Magic Rust tahranpoistoaine (PDF)

  Säkerhetsdatablad - Clax Magic Rust (PDF)

 • Tarjouspyyntö


  Lähetä