Kesän poikkeukset aukioloaikoihimme: Hämeenlinnan myymälä on avoinna vain sopimuksen mukaan 20.6.-12.8. välisen ajan. Pe 29.7. myymälämme ja asiakaspalvelumme ovat kiinni invenraation vuoksi. Hyvää kesää!

Lisää suosikiksi

Soledo Tekstiilisuojasuihke 250ml 4011-S

13511

Hinta:

13,65 €

11,01 € (alv 0%)

Saatavuus:

Täydessä pakkauksessa: 6 kpl. Myymme tuotteita myös yksittäin.

-
+
Lisää koriin

Tekstiilisuoja, Soledo


Tekstiilisuoja kosteutta ja tahroja vastaan. Suihkuta matot, kalusteet, verhot, pöytäliinat ym. kodintekstiilit. Kotimainen tekstiilisuoja sopii kaikille tekstiileille ja mokkanahalle.

Tekstiilinsuojakäsittely estää tekstiilien kastumista ja lian imeytymistä kuituun parantaen pesutulosta. Kodin tekstiilien lisäksi suojaat helposti esim. urheiluasut ja -jalkineet, teltat, päivänvarjot, markiisit sekä autojen ja veneiden sisäverhoukset

Käyttöohjeet

Huolehdi ilmanvaihdosta sekä suojaa tarvittaessa ympäristö. Testaa ensin aineen soveltuvuus pienelle alueelle. Sumuta tasaisesti kuivalle ja puhtaalle pinnalle n. 20 cm:n etäisyydeltä, toista sumutus. Pyyhi heti sumutusroiskeet muilta pinnoilta mm. muovi, puu, lasi. Käsittelyn kuivuminen n. 2-3 h ja täysi suojateho 2 vrk:ssa. Suojaus kestää noin kolme pesukertaa tai kaksi vuotta. 100 % puuvillalle käsittely joka pesun jälkeen.

Pesu- ja hoito-ohje

Imeytä kosteus tai poista tahra mahdollisimman pian. Noudata tekstiilin valmista- jan pesu- ja tahranpoisto-ohjeita. Pese tekstiilit säännöllisesti.

Riittoisuus

n. 3-6 m²

Käyttöturvatiedote - Soledo Tekstiilisuojasuihke (PDF)

Tarjouspyyntö


Lähetä