Tuoteryhmät

Lisää suosikiksi

Clax Plus Pur-Eco 33C1 pyykinpesuneste 10l 1011073

10786

Hinta:

170,21 €

137,27 € (alv 0%)

Saatavuus:

Tilaustuote, kysy saatavuutta

-
+
Lisää koriin

Pyykinpesuneste, DiverseyClax Plus Pur-Eco on täydellinen entsymaattinen nestemäinen pääpesuaine, joka on erityisesti suunniteltu käytettäväksi ammattipesuloissa, sairaaloiden, hoivalaitosten ja muiden tiloissa sijaitsevissa pesuloissa. Tuote on kehitetty automaattista ja manuaalista annostelua varten, ja sitä voidaan käyttää keskikovassa tai kovassa vedessä 30-60 ˚C:n lämpötilassa. Clax Plus PE soveltuu kaikkien (värillisten) puuvilla- ja polypuuvillakankaiden pesuun. Valkaisua/desinfiointia vaativissa tilanteissa Clax Plus PE:tä tulisi käyttää matalalämpöisen valkaisu-/desinfiointiaineen kanssa, jotta saadaan suurin mahdollinen hyöty energian ja veden säästössä ja pidennettyä liinavaatteiden käyttöikää.

Clax Plus Pur-Eco on matala-alkalinen, mieto tuote, joka perustuu tehokkaaseen sekoitukseen pinta-aktiivisia aineita, veden kovuuden sitojia, harmaantumisenestoaineita ja entsyymejä. Fosfaatiton koostumus pitää veden kovuuden aiheuttavien ionien pitoisuuden alhaisena ja estää pesuaineen saostumisen. Clax Plus PE:n pinta-aktiiviset aineet takaavat hyvän hiukkasten ja rasvaisen/rasvaisen lian poiston. Proteolyyttiset entsyymit aikaansaavat tekstiilissä olevien proteiinien hajoamisen, mikä aiheuttaa proteiinipitoisen lian, kuten veren ja ruokatahrojen, tehokkaan poistamisen. Clax Plus PE:tä käytetään sairaaloiden ja muiden terveydenhuoltolaitosten, hotellien ja ravintoloiden (värillisten) kankaiden puhdistukseen. Lisäksi tuote soveltuu mikrokuitumoppien ja -liinojen sekä muiden hienojakoisten pyyhkeiden pesuun, koska se ei sisällä valkaisuainetta.

Edut
 • Tehoaa erinomaisesti kaikkiin lika- ja tahratyyppeihin.
 • Estää harmaantumista: stabiloi pesuliuoksessa olevan lian.
 • Erittäin tehokas valkuaisainelikaan (veri- ja ruokatahrat).
 • Sopii aroille ja värillisille tekstiileille.
 • Turvallinen mikrokuituisille siivouspyyhkeille ja mopeille.
 • Säästää tekstiilejä.
 • Ei sisällä fosfaattia

  Käyttöohje

  Annostelumäärä säädetään tekstiililajitelman mukaan. Clax Plus Pur-Eco on nestemäinen, erityisesti mikrokuituisten siivouspyyhkeiden ja moppien pesuun kehitetty tekstiilienpesuaine. Parhaan pesutuloksen varmistamiseksi: Annostele alla olevan taulukon mukaisesti. Pese mikrokuidut omana lajitelmanaan. Lajittele pyykki likaisuusasteen mukaan: kevyesti likainen, keskilikainen jalikainen sekä käyttötarkoituksen mukaan: lattiamopit/-pyyhkeet ja tasomopit/-pyyhkeet.  Veden Kovuus
  Pehmeä vesi 0-6dH Keskikova vesi 7-13dH Kova vesi 14-20dH
  Likaisuusaste g/kg g/kg g/kg
  Kevyesti likainen 4-6 6-8 8-10
  Keskilikainen 6-8 8-10 10-12
  Likainen 8-10 10-12 12-15


  Tekniset tiedot
 • Ulkonäko kirkas, keltainen neste
 • pH 9
 • Suhteellinen tiheys °C 1,10
  Yllä olevat tiedot ovat tyypillisiä normaalituotannossa. Niitä ei tule käyttää spesifikaationa.

  Käyttöturvallisuus ja varastointi

  Säilytys suljetussa alkuperäispakkauksessa tai hyväksytyssä bulkkisäiliössä suurilta lämpötilojen vaihteluilta
  suojattuna. Tuotteen turvalliseen käyttöön ja hävittämiseen liittyvät tiedot löytyvät käyttöturvallisuustiedotteesta.

  Käyttöturvatiedote - Clax Plus G 33C1 pyykinpesuneste (PDF)

  Säkerhetsdatablad - Clax Plus G 33C1 (PDF)

  Sertifikaatit


 • Tarjouspyyntö


  Lähetä