Tuoteryhmät

Lisää suosikiksi

Clax Plus 33B1 pyykinpesuneste 10l 101100954

15310

Hinta:

205,96 €

166,10 € (alv 0%)

Saatavuus:

Tilaustuote, kysy saatavuutta

-
+
Lisää koriin

Pyykinpesuneste, DiverseyClax Plus on ammattipesuloille kehitetty entsyymipitoinen nestemäinen tekstiilien pääpesuaine. Tuote soveltuu automaatti- ja käsiannosteluun
kaikissa veden kovuuksissa. Se sopii kaikkien (värillisten) puuvillakankaiden ja polyesteri-puuvilla -kankaiden pesuun. Tilanteissa, jolloin vaaditaan myös tekstiilien valkaisua / desinfiointia, Clax Plussaa tulee käyttää matalalämpötilapesuun soveltuvan valkaisu- / desinfiointiaineen kanssa, jotta maksimoidaan energian- ja vedenkulutuksen säästö ja tekstiilien käyttöikä pitenee.


Ominaisuudet
Clax Plus on heikosti emäksinen ja mieto pesuaine, jonka teho perustuu monipuoliseen pinta-aktiivisten aineiden, vettä pehmentävien aineiden, harmaantumisenestoaineiden ja entsyymien yhdistelmään. Clax Plussan sisältämien pinta-aktiivisten aineiden yhdistelmä poistaa tehokkaasti hiukkas- ja rasvalikaa. Proteolyyttinen entsyymi hajottaa tehokkaasti valkuaisainelikaa, kuten veri- ja ruokatahroja.

Clax Plussaa käytetään pääasiassa yhden pesun pääpesuaineena. Sitä voidaan kuitenkin käyttää myös alkalitehosteen kanssa (voimakkaasti likaisille tekstiileille) tai valkaisu- / desinfiointiaine Clax Brightin kanssa pesuun matalissa lämpötiloissa.

Clax Plus soveltuu kaikkien värillisten tekstiilien pesuun sairaala- ja terveydenhoitoalalta hotelli- ja ravintolatekstiileihin. Sen lisäksi Clax Plus pesee tehokkaasti mikrokuituiset siivouspyyhkeet ja -mopit vaurioittamatta mikrokuidun rakennetta.Edut
 • Tehoaa erinomaisesti kaikkiin lika- ja tahratyyppeihin, mm. valkuaisainelikaan (veri- ja ruokatahrat)
 • Estää harmaantumista; stabiloi pesuliuoksessa olevan lian
 • Turvallinen mikrokuituisille siivouspyyhkeille ja mopeille, sopii myös aroille ja värillisille tekstiileille


  Käyttöohje
  Annostelusuositus (ml/kg kuivaa tekstiiliä) säädetään tekstiilityypin mukaan (Tämä annostus on optimaalisten olosuhteiden mukainen, suositukset voivat vaihdella):


  Veden Kovuus
  Pehmeä vesi 0-8dH Keskikova vesi 8-15dH Kova vesi >15dH
  Likaisuusaste g/kg g/kg g/kg
  Kevyesti likainen 4-7 7-10 10-13
  Keskilikainen 7-10 10-13 13-16


  Erittäin likaisten tekstiilien kohdalla sekä mikäli Clax Plussaa halutaan käyttää yhdessä valkaisu- / desinfiointiaineen kanssa, ole yhteydessä Diverseyn edustajaan.  Tekniset tiedot
 • Ulkonäko valkoinen neste
 • pH (laimentamaton) 7
 • Suhteellinen tiheys (20 °C) 1,21
  Yllä olevat tiedot ovat tyypillisiä normaalituotannossa. Niitä ei tule käyttää ohjearvoina.


  Käyttöturvallisuus ja varastointi
  Tuotteen turvalliseen käyttöön ja hävittämiseen liittyvät tiedot löytyvät käyttöturvallisuustiedotteesta. Säilytys alkuperäisessä pakkauksessa suurilta lämpötilan vaihteluilta suojattuna.

  Tuote-esite - Clax Plus 33B1 (PDF)

  Käyttöturvatiedote - Clax Plus 33B1 pyykinpesuneste (PDF)

  Säkerhetsdatablad - Clax Plus 33B1 (PDF)

 • Tarjouspyyntö


  Lähetä