Tuoteryhmät

Lisää suosikiksi

Taski Aero 3500µicro B BMS istuen ohjattava imuri 7524870 (ei sis. akkusarjaa)

15630


Saatavuus:

Tilaustuote, kysy saatavuutta

Pyydä tarjous

Istuen ohjattava imuri, TaskiTASKI Aero 3500μicro istuen ohjattava harjaava imuri helpottaa mattojen tai kovien lattioiden imurointia sekä lakaisua. AERO 3500 tarjoaa vertaansa vailla olevan tuottavuuden ja erinomaisen puhdistustuloksen.


Lisääntynyt tuottavuus ja erinomainen puhdistustulos
Kaksi vastakkain pyörivää sylinteriharjaa keräävät yhdessä tehokkaan harjattoman imumoottorin kanssa hienoa pölyä ja suurempia roskia samanaikaisesti. Suuremmat roskat kertyvät säiliöön ja hienopöly pölypussiin. Digitaalisessa imumoottorissa ei ole liikkuvia osia joka parantaa sen kestävyyttä sekä koneen suorituskykyä ja ajoaikaa. Parhaan puhdistustuloksen takaamiseksi harjat voidaan säätää matolle tai kovalle lattialle sopivaksi helposti napin painalluksella.


TASKI-kuiskausteknologia ja parempi ilmanlaatu
Korkean tason ilmansuodatus yhdistettynä ainutlaatuiseen ilmavirran suunnitteluun takaavat parhaan ilmanlaadun ja alhaisen äänitason. Valinnainen HEPA H13 suodatin on myös saatavilla.


Monipuolinen imuri erilaisille lattiatyypeille
Koneen istuma-asento mahdollistaa nopean liikkumisen koneen päältä pois ja takaisin. Sen mukana tulee käsityövälineet joilla voi imuroida manuaalisesti pieniä alueita koneen ympärillä. Penkki sekä ohjauspyörä ovat korkeus-säädettävissä tehden koneen ergonomiseksi erikokoisille käyttäjille.Taski Aero 3500µicro B BMS istuen ohjattava - Tekniset tiedot
Työleveys pääharjalla 50 cm
Työleveys pääharja + sivuharja 65 cm
Ajonopeus < 5,5 km/h
Kääntösäde 1,8 m
Pölypussin tilavuus 15 l
Roskasäiliön tilavuus 3 l
Paino 250kg
Äänenvoimakkuus 68 dB(A)
Mitat (P x L x K) 138 x 58 x 128 cm
Taski Aero 3500µicro B BMS istuen ohjattava - Takuu
Taski-takuu ammattikäyttöön 12 kk


Taski Aero 3500µicro B BMS istuen ohjattava - Esittelyvideo


Taski Swingo 3500µicro B BMS istuen ohjattava imuri - Tuote-esite (PDF)

Tarjouspyyntö


Lähetä