Kesän poikkeukset aukioloaikoihimme: Hämeenlinnan myymälä on avoinna vain sopimuksen mukaan 20.6.-12.8. välisen ajan. Tampereen myymälä ja asiakaspalvelumme suljetaan 23.6. poikkeuksellisesti jo klo 16, Juhannusaattona 24.6. asiakaspalvelumme ja myymälämme ovat suljettuna. Pe 29.7. myymälämme ja asiakaspalvelumme ovat kiinni invenraation vuoksi. Hyvää kesää.

Lisää suosikiksi

Katrin Plus Non Stop M3 käsipyyhe 3-kert. valkoinen 8pkt/sk Easy Pick 73177

16437

Hinta:

20,89 €

16,85 € (alv 0%)

Saatavuus:

Täydessä pakkauksessa: 50 sk. Myymme tuotteita myös yksittäin.

-
+
Lisää koriin

Käsipyyhe, Katrin


Uusi käsipyyhe kätevässä Easy Pick-pakkauksessa joka toimii samalla annostelijana. Pakkaus on kätevä laittaa ahtaisiin oloihin lähes minne tahansa, koska se kestää likaa ja kosteutta. Näin käsipyyhkeitä on aina helposti saatavilla esimerkiksi baaritiskeillä, kahviloissa, nakkikioskien tiskeillä ja grillijuhlissa.

Easy Pick on non stop- pakkaus, joka annostelee hygieenisesti arkin kerrallaan. Käsipyyhkeet ovat entistä pehmeämpiä ja imukykyisempiä ja siksi niitä kuluu vähemmän. Pyyhkeet sopivat herkälle iholle, sillä ne on allergiatestattu.

Easy Pickeja voidaan helposti myös jakaa useaan paikkaan samoissa tiloissa, sillä ne on pakattu kahvalliseen Handy Pack -kassiin, johon mahtuu kahdeksan pakettia. Nyt baaritiskien, ravintoloiden ja kahviloiden asiakkaat voivat siis käyttää nopeasti ja vaivatta pehmeitä käsipyyhkeitä.

Katrin Non Stop M3 Käsipyyhe - Ominaisuudet
- Erittäin pehmeä, miellyttävä ja hygieeninen käsipyyhe
- Non Stop-taitos
- Ympäristömerkity tuote
- Miellyttävä käyttää hyvän ja nopean imukykynsä ansiosta
- Valmistusmaa Suomi
- Kätevä pakkauskoko
- Vähentää paperin kulutusta antamalla yhden käsipyyhkeen kerrallaan


Katrin Non Stop M3 Käsipyyhe - Tekniset tiedot
VäriValkoinen
Kertaisuus3
Arkkimäärä120 kpl/pkt
Arkin leveys203 x 255 mm
Pakkauskoko8 pkt/sk


Tarjouspyyntö


Lähetä