Tuoteryhmät

Lisää suosikiksi

MotorScrubber Jet peruspaketti MSJETEU3

14553

Hinta:

1 209,00 €

975,00 € (alv 0%)

Saatavuus:

Tilaustuote, kysy saatavuutta

-
+
Lisää koriin

MotorScrubber Jet, OrboTech


MotorScrubber on täydellinen valinta kohteisiin joita on hankala puhdistaa. Harjapää MotorScrubberissa on kokonaan vedenpitävä, näin pystyt ilman ongelmia käyttämään sitä kosteissa tiloissa. Koska MotorScrubber toimii akulla on sitä myös turvallista käyttää kosteissa tiloissa, etkä ole riippuvainen pistorasioista.

Täydellinen kylpy-, suihku- ja saunatilojen puhdistustehtävissä. Akun (12V ) ladattuasi, laita akku valjaisiin/reppuun ja valjaat selkään kun työskentelet koneella. Koneen toiminta-aika on yli 4 tuntia normaalilla pesukäytöllä.

MotorScrubber on niin pieni, kevyt ja heppo käsitellä että se sopii puhdistustehtäviin mm: saniteettitiloissa ja wc:ssä, keittiöissä, pukuhuoneissa. Konetta on kevyt käsitellä niin seinillä kuin lattioilla. Täydellinen kaakeleiden pesuun! Koneen pitkän varren kanssa yletyt paikkoihin joita on muuten vaikeaa puhdistaa.

MotorScrubber on täydellinen valinta kohteisiin joita on hankala puhdistaa. Reuna/askelharja (lisävaruste) mahdollistaa helpon lian puhdistamisen mm: rappusilta, lattialistoilta, uima-altaan reunoilta.

Tarjouspyyntö


Lähetä