Lisää suosikiksi

Kärcher PC 100 M2 Bio Osienpesuallas 1626-722

7753


Saatavuus:

Pyydä tarjous

Osienpesuallas, Kärcher


Kärcherin uusi PC 100 M2 BIO osienpesuallas mahdollistaa erilaisten osien, työkalujen ja moottorin komponenttien tehokkaan puhdistamisen biologisella menetelmällä ilman liuottimien käyttöä. Öljyinen ja rasvainen lika huuhdellaan pois vesipohjaisella, täysin liuotinvapaalla ja hajuttomalla pesunesteellä. Menetelmä perustuu mikro-organismeihin, jotka hajottavat öljyisen ja rasvaisen lian tehokkaasti ja luonnonmukaisesti. Ihanteellisia käyttökohteita ovat esim. korjaamot, koneistamot, kunnossapito sekä metalliteollisuus.

Puhdistusteho vastaa tavanomaisia, liuotinpohjaisia aineita käyttäviä osienpesualtaita. Merkittävä ero, että hajuton, pH-arvoltaan neutraali ja syttymätön pesuneste toimii suljetussa kierrossa eikä sitä tarvitse poistaa järjestelmästä. Puhdistava vaikutus pysyy yllä ja uusiutuu itsestään.

Järjestelmän toiminta perustuu pesunesteessä eläviin, terveydelle täysin vaarattomiin mikro-organismeihin, jotka hajottavat öljyn ja rasvan 38°C lämpötilassa. Mikrobit käyttävät hiilivetyketjuja ravinnokseen, muuttaen ne vedeksi ja hiilidioksidiksi. Mitä enemmän mikrobeja ruokitaan, sitä nopeammin ne lisääntyvät. Tämän ansiosta puhdistusteho pysyy aina tasaisen korkeana jatkuvassa käytössä.

Menetelmän taloudelliset ja ekologiset edut ovat ilmiselvät: Terveysriskejä ei ole, eikä suojavaatteita ja varusteita tarvita. Koska liuottimia ei tarvita, säästetään rahaa hankintakuluissa sekä pesujätteiden käsittelyyn ja kuljetukseen liittyvistä kustannuksista tarvitse huolehtia.

Järjestelmän käyttö on helppoa: Fleece-materiaalista valmistettu suodatinmatto, joka sisältää mikro-organismit, asetetaan pesualtaan pohjalle. Kun allas otetaan käyttöön, mikro-organismit huuhtoutuvat laitteen 80-litraiseen säiliöön yhdessä pesuaineen kanssa. Lämmitysvastus, joka saa voimansa tavallisesta verkkovirrasta, lämmittää pesunesteen tarkasti 38-asteiseksi. 6 mm paksuinen muoviseinämä eristää lämmön. Ennen pesun aloittamista käynnistetään pumppu, joka kierrättää säiliössä olevaa pesunestettä suljetussa kierrossa. Taivutettava pesuhana sekä laitteeseen kuuluva pesuharja helpottavat osien manuaalista puhdistamista. Metallinen siivilä suodattaa karkean lian ja suodatinmatto vangitsee pienet, yli 50 µm kokoiset hiukkaset. Säiliö on varustettu pinnanvartijalla ja lämpöanturilla. Selkeät led-valot helpottavat toiminnan seuraamista. Pumppu sammuu itsestään, jos laitetta ei käytetä 10 minuuttiin.

Uusi suodatinmatto tulee vaihtaa vanhan tilalle 4 viikon välein, riippuen käytön määrästä ja vaativuudesta. Erittäin pahasti likaantuneiden osien pesuun on saatavilla 3-kerroksinen fleecesuodatinmatto. 3-4 kuukauden välein lisätään RM PC-Bio 10A puhdistusainetta, jota kuluu haihtumisen vuoksi sekä puhdistusprosessin aikana. Pesunesteen vaihto on normaalisti tarpeen vain joka toinen vuosi.

Kärcher PC 100 M1 Bio osienpesuallas - Tekniset tiedot
Virtalähde220-240 V, 50/60 Hz
Pesunesteen lämpötila38°C
Säiliötilavuus80 l
Pumpun tuotto900 l/h
Kuormakapasiteetti100 kg
Pesupisteitä1
Työskentelykorkeus1003 mm
Työskentelyala (LxS)660 x 420 mm
Paino33 kg
Mitat (P x L x K)1003 x 978x 737 mm


"">Käyttöohjeet Kärcher PC 100 M1 Bio osienpesuallas
(All languages, 4446 KB)

Tarjouspyyntö


Lähetä