Tuoteryhmät

Lisää suosikiksi

Vileda V-Mat Duo Tuulikaappimatto 20mm 25x25cm 121071

6694


Saatavuus:

Varastossa

Täydessä pakkauksessa: 32 kpl. Myymme tuotteita myös yksittäin.

Pyydä tarjous

Tuulikaappimatto, Vileda


Tuulikaappimatto tuplateholla: V-Mat Duo tuulikaappimatto on täysin uudenlainen ja tuplasti tehokas hybridimatto. V-Mat Duo tuulikaappimaton ainutlaatuinen kuvio puhdistaa tehokkaasti kumpaankin suuntaan ja avoin rakenne pysäyttää karkean lian, keskellä oleva tekstiilimatto sitoo kosteuden ja kuivuu nopeasti.

Helppo asentaa ja puhdistaa: Vileda V-Mat Duo tuulikaappimaton joustava materiaali takaa vaivattoman rullautuvuuden kaikista suunnista alustan puhdistusta varten. Modulirakenteensa ansiosta se on helppo asentaa ja paloja voidaan tarvittaessa vaihtaa tai yhdistää alkuperäisen V-Mat tuulikaappimaton kanssa.

Tuulikaappimatto & Tekstiilimatto: Vileda V-Mat Duo yhdistää tehokkaan V-Mat tuulikaappimaton karkean lian irroittavan kuvioinnin sekä imukykyisen Ventura tekstiilimaton parhaimmat puolet. V-Mat Duo toimitetaan 25x25cm modulipalasina josta on helppo koota juuri oikea mattoratkaisu.

Käyttökohteet: V-Mat Duo on täydellinen tuulikaappimatto kohteisiin joissa tehokkaalle mattojärjestelmälle ja tyylikkäälle sisäänkäynnille on tarve, mutta tilaa ei kahden maton asentamiseen ole. Maton voi asentaa joko syvennykseen tai alumiinilistan kanssa lattiapinnalle.

Vileda V-Mat Duo tuulikaappimatto - Tekniset tiedot
Koko25 x 25 cm modulipala
Paksuus20 mm
VäriGrafiitti / Antrasiitti
Painon. 8,5 kg/m² (16 modulipalaa)
Materiaali (nukka)100% polyamidi
Matariaali (välipohja)100% polyesteri
Materiaali (V-Mat)Nitriilikumisekoite
Nukan korkeusn. 6,0 mm


Tuotelehti V-Mat Duo tuulikaappimatto

V-Mat tuulikaappimatto
Tuulikaappimatto, tekstiilimatto

Tarjouspyyntö


Lähetä