Tuoteryhmät

Lisää suosikiksi

Vileda V-Mat r-Duo Tuulikaappimatto 20mm 25x25cm 171165

17196


Saatavuus:

Tilapäisesti loppu varastosta

Täydessä pakkauksessa: 32 kpl. Myymme tuotteita myös yksittäin.

Pyydä tarjous

Tuulikaappimatto, Vileda


V-Mat r-Duon kanssa estät likaa leviämästä, sillä enemmän kuin 80 % liasta kulkeutuu kiinteistöihin sisäänkäynnin kautta. Mitä vähemmän likaa tulee ulkoa sisälle, sen helpompaa on puhtaanapito. Pienentynyt lattioiden likaantuminen tekee päivittäisestä siivoamisesta helpompaa.

Tyylikkäässä V-Mat r-Duossa on V-Mat yhdistettynä erittäin laadukkaaseen T-Mat tekstiilimattoon, jolloin yhdessä matossa yhdistyvät kahden maton hyödyt. Tekstiilimatto on erittäin imukykyinen, nopeasti kuivuva ja kestävä.

Matto on täysin PVC-vapaa ja se on valmistettu jopa 45 % kierrätetyistä materiaaleista. Maton rakenne estää esimerkiksi korkojen kiinnijäämisen mattoon.

Matto on silti helppo rullata ylös, kun on aika puhdistaa sekä lattia että matto. V-Mat r-Duo on helppo asentaa uudelleen tasaisen kulutuksen aikaansaamiseksi, mikä pidentää maton elinikää entisestään.

Maton voi asentaa joko syvennykseen tai viistelistan kanssa lattiapinnalle.

Valmistettu 100 % synteettisestä kumista - jopa 45 % kierrätettyjä raaka-aineita Saatavana 25 x 25 cm kokoisina paloina - moduulit ovat helppo asentaa haluamasi kokoon Voidaan yhdistää V-Mat r-Econ kanssa


Käyttöalue
V-Mat r-Duo soveltuu monipuolisesti erilaisiin sisäänkäynteihin. Se on erinomainen valinta liikkeisiin, toimistoihin ja hotelleihin, joissa on korkeat vaatimukset lianpoistolle, mutta tila on rajallinen. Yhdistelmä V-Mat r-Ecoa ja tekstiilimattoa estää tehokkaasti likaa leviämästä.


Huolto
V-Mat r-Duo on helppo rullata, mikä helpottaa siivoamista maton alta. Muista aina rullata mattoa, älä nosta levynä.

Rullaa matto ja lakaise tai imuroi maton alusta. Tarvittaessa maton voi pyyhkiä kostutetulla mopilla tai pestä painepesurilla.V-Mat r-Duo tuulikaappimatto - Tekniset tiedot
Koko 25 x 25 cm moduulipala
Paksuus 20 mm
Väri Grafiitti
Materiaali 100% synteettinen kumi, 45% kierrätettyjä raaka-aineita

Tarjouspyyntö


Lähetä