Kesän poikkeukset aukioloaikoihimme: Hämeenlinnan myymälä on avoinna vain sopimuksen mukaan 20.6.-12.8. välisen ajan. Pe 29.7. myymälämme ja asiakaspalvelumme ovat kiinni invenraation vuoksi. Hyvää kesää!

Lisää suosikiksi

Heti Raspo Joutsen rasvanpoistoaine 1l 15736722 (33910)

8200

Hinta:

14,10 €

11,37 € (alv 0%)

Saatavuus:

Täydessä pakkauksessa: 8 kpl. Ostaessasi täyden pakkauksen saat 15% alennuksen alkuperäisestä hinnasta. Myymme tuotteita myös yksittäin.

-
+
Lisää koriin

Rasvanpoistoaine, Berner


Emäksinen puhdistusaine kiinnittyneen ja rasvaisen lian poistoon suurkeittiöissä, elintarviketiloissa, saniteettitiloissa ja korjaamoissa. pH 12,0.

Käyttökohteet

Tehokas kiinnittyneen lian poistoaine mm. suurkeittiöihin, elintarvikeosastoille, saniteettitiloihin ja korjaamoihin. Heti Raspo rasvanpoistoaine soveltuu lattioiden, koneiden ja työvälineiden puhdistukseen.

Ominaisuudet

Raspo rasvanpoistoaine irrottaa tehokkaasti rasvan, valkuaispitoisen lian, noen jne. Soveltuu korkeapainepesuun, vaahtopesuun ja käsimenetelmiin.

Sisältää
 • Anionisia tensidejä 5 - 15 %
 • Ionittomia tensidejä < 5 %

  Annostelu / 5 l vettä
 • Vaahto- ja korkeapainepesu 25-50 ml
 • Käsimenetelmät 25-50 ml

  ph

  12,0 käyttöliuos

  Ympäristötiedot

  Tuotetta ei saa laskea laimentamattomana vesistöön tai maaperään. Pienet määrät voidaan tarvittaessa hävittää laimennettuna viemäriverkon kautta. Suuret määrät hävitykseen paikallisen jätehuoltoviranomaisen ohjeiden mukaisesti. Pakkauskartonki soveltuu kierrätykseen. Kanisteri, pullo ja etiketti on uusiokäyttöön soveltuvaa PE-muovia. PE-muovi voidaan myös hyödyntää materiaalikierrätykseen sekä energiatuotannossa.

  Käyttöturvatiedote - Heti Raspo rasvanpoistoaine (PDF)

 • Tarjouspyyntö


  Lähetä