Kiirastorstaina 28.3 suljemme poikkeuksellisti klo 16:00. Palvelemme normaalisti jälleen tiistaina 02.04. Mukavaa pääsiäistä!

Tuoteryhmät

Lisää suosikiksi

Heti Uuni & Grilli 1l 33820

15503

Hinta:

12,78 €

10,31 € (alv 0%)

Saatavuus:

Varastossa

Täydessä pakkauksessa: 8 kpl. Myymme tuotteita myös yksittäin.

-
+
Lisää koriin

Heti uunin ja grillin puhdistusaine


Ruostumattomien teräspintojen esim. uunien ja grillien puhdistusaine. Irrottaa tehokkaasti rasvan ja kiinnipalaneen lian.


Käyttö
Käyttölämpötila < +40 °C

Aine sumutetaan tai levitetään harjalla puhdistettavalle pinnalle ja annetaan vaikuttaa lämmössä 1 - 2 min. Tahrakohtia hangataan tarvittaessa puhdistusliinalla tai saippuateräsvillalla. Tämän jälkeen huuhdellaan vedellä. Toimenpiteet voidaan toistaa mikäli lika on hyvin voimakkaasti kiinnipalanutta. Ei saa käyttää alumiini- ja emalipinnoilla.

Tuote on voimakkaasti syövyttävä !
pH 14


Annostelu
Tuote käytetään sellaisenaan.


Pakkaus ja ympäristö
Tuotetta ei saa laskea laimentamattomana vesistöön tai maaperään. Pienet määrät voidaan tarvittaessa hävittää laimennettuna viemäriverkon kautta. Suuret määrät hävitetään paikallisen jätehuoltoviranomaisen ohjeiden
mukaisesti. Pakkauskartonki soveltuu kierrätykseen. Kanisteri, pullo ja etiketti on uusiokäyttöön soveltuvaa PE-muovia. PE-muovi voidaan myös hyödyntää materiaalikierrätykseen sekä energiatuotannossa.


Koostumus
  • Anionisia tensidejä < 5 %
  • Ionittomia tensidejä < 5 %
  • Amfoteerisiä tensidejä < 5 %

    Tuotekortti - Heti Uuni & Grilli (PDF)

    Käyttöturvallisuustiedote - Heti Uuni & Grilli (PDF)

  • Tarjouspyyntö


    Lähetä