Lisää suosikiksi

GD Pesurakeet PowerGranules muovigranulaatti 20 kg 10094057/5877020 (22245)

5335

Hinta:

920,22 €

742,11 € (alv 0%)

Saatavuus:

-
+
Lisää koriin

Pesurae, muovigranulaatti patapesukoneisiin, PowerGranules


Patapesukoneiden pesuprosessiin kehitetyt PowerGranules-pesurakeet lisäävät pesutapahtumaan mekaanisen lianirrotuskyvyn. Voimakkaan vesi-
suihkun, pesuaineen ja rakeiden yhteisvaikutus irrottaa tehokkaasti kiinni palanutta likaa.

Erillistä liotusta ennen pesua ei saa suorittaa! PowerGranules- pesurakeet koostuvat kahdesta raetyypistä, minkä ansiosta tuotteen teho on aikaisempia rakeita parempi.

Käyttöohje
Älä liota astioita. Huolellinen esikaavinta on tärkeää.

Rakeiden annostus, 6 - 20 kg, vaihtelee konetyypin mukaan. Vanhoissa koneissa rakeiden määrä tarkistetaan pesutankin pohjalta tankin tyhjennyksen jälkeen, uusimmissa malleissa suoraan ns. raekeräysastiasta. Lisätietoja löytyy tarvittaessa patapesukoneiden käyttöohjeista. Rakeiden määrä on syytä tarkistaa vähintään kaksi kertaa kuukaudessa. Perusohjeena voidaan pitää, että rakeita lisätään aina, kun niitä on suositeltua määrää vähemmän.

Rakeiden puhdistus
On suositeltavaa, että rakeet huuhdellaan aina käytön jälkeen, sillä niiden puhtaus vaikuttaa pesutulokseen. Likaiset rakeet ovat hygieniariski, ja ne saattavat myös aiheuttaa hajuhaittoja astianpesukoneeseen ja keittiöön.

Tekniset tiedot
- Ulkonäkö vaalean- ja tummansinisiä rakeita
- Raaka-aine polyoksimetyleeni

Käyttöturvallisuus ja varastointi
Varastoitava kuivassa paikassa.

Ympäristötiedot
Pakkaus on valmistettu polyeteenistä. Se voidaan uusiokäyttää ja hyödyntää materiaalikierrätyksessä tai vaihtoehtoisesti polttamalla.

Tarjouspyyntö


Lähetä